Vēlētos pieteikties par adminu!

Status
Not open for further replies.

Carllo

New member
Jul 13, 2023
7
0
Kura no mūsu serveriem vēlies iegūt admina tiesības? Public serverī

- Tavs vecums? (Ja mazāk par 16 gadiem, vari nemaz netērēt laiku un rakstīt pieteikumu.)Pēc 1 nedēļas un 2 dienām paliek 16.

- Links uz sasveicināšanās topiku!(Vēlams. Katrs indivīds tiks izvērtēts atsevišķi!! ) Iepriekšēja profilā bija , kad vel MTA šeit biju.

- Tava pieredze kā adminam? (Kur esi bijis, cik liela pieredze)Nēssmu vēl bijis nevienā csgo serverī admins bet 'vēlos izmēģinat un mēģināt būt aktīvs admins!. .

- Links uz taviem statiem! (ja Tev nav vismaz 50h, vari netērēt laiku un rakstīt pieteikumu, tāpat nebūs)https://stats.chill.lv/profiles/STEAM_1:0:779123692/?search=1 Biju spēlējis uz vēl 1 akkonta.


- Norādi 3 adminus, kuri var sniegt par Tevi aprakstu un apliecinājumu ka Tu tiešām esi iejuties mūsu komūnā un ka Tu esi ziņojis discord vai kāda cita veida par hakeriem serveri un Tavi ziņojumi bijusi patiesi. Es esmu padevis dažas ziņas discordā publiski kurā serverī ir hakeris un mēģinu saprast kas par hakiem ir pesonai un disocrda iedodu steam linku , esmu redzejis kad pēc mana teksa discordā serverī ienak edis , pankuka un susurins.

- Vari uzrakstīt kāpēc tieši Tev mums ir jādod admina tiesības! Ar ko Tu mums palīdzēsi, ar ko būsi labāks par citiem?!Neesmu ļoti labāks par citiem,bet mēgināšu palīdzēt serverī diskvalificēt personas ar hakiem/palīgprogrammām ļoti labi māku saprast vai personas spēle ar hakiem pirms sāku spēlet chill public/retkae serveru es biju spēlējis identy.lv kur redzēju kā admini muto/gago perosnas par lietām ko viņi/as izdara neapreizi , esmu ieinrerisēts pamēģināt būt adminam! :)

- Jābūt aktīvam mūsu forumā. Jau esmu ļoti aktīvs uztaisiju fourma jaunu accountu ,jo pagājušais bija priekš otra acc.
 

Tārpiņšs

Active member
Apr 27, 2020
163
52
Pirmkārt, kas ir tavs otrais acc? Viņš ir banots vai viņš ir kaut kur pazudis, vēlētos uzzināt,jo tas daudz var ietekmēt :)
Otrkārt, varēji iemest arī otrā acc sasveicināšanās topiku nevis nokopēt no iepriekšējā topika teikumu 😉,vai arī uzbliest jaunu, gribēju mazu ieskatu par tevi.
Treškārt, serverī vēl esi jauns gurķis, esmu tevi redzējis,bet ne pietiekami daudz,lai spriestu par tavu skillu.
Ceturtkārt, es domāju,ka tev vēl ir jāpierāda sevi serverī un tad es vēl varētu padomāt un dot tev zaļo gaismu!

Beigu beigās es lemju,ka palikšu NEGATĪVS uz tavu pieteikumu, gaidu citu adminu rekvizītu :) , veiksmi tev tālāk!
 
Last edited:

edzys

New member
Oct 24, 2022
17
6
Esmu manījis labu aktivitāti saistībā ar reportiem no Tevis, bet tas pagaidām ir vienīgais pluss, ko varu piemetināt šeit.
Nav izpildīts nosacījums par vecumu (nav svarīgi, ka pēc X laika paliek - uz doto momentu nav), sasveicināšanās atkal nozudusi/kaut kad sen rakstīta un pats par sevi - valodas lietojums, varbūt sīkums, bet neapmierinošs.

Nekas no šī nav jāuztver personiski, bet Tev vēl ir laiks pieraut mīnusus un uzlabot plusus, lai nākotnē būtu labāks skats no malas. Noteikti neredzu Tevi admina amatā šobrīd, tāpēc no manis būs anti-rekomendācija.
 

LittleMonkey

Active member
Staff member
Sep 10, 2019
614
82
Neatbilst ne vecums, ne stundas - atteikts.
Atkārtotu pieteikumu vari rakstīt pēc 2 nedēļām.

TC
 
Status
Not open for further replies.
Top