Sveicieni no Prime

Prime

New member
Sep 20, 2020
24
2
1. In-game segvārdu :  Prime

2. Vecumu, nodarbošanos Sveiki, man ir 15 gadi, kā jau katram jaunietim, esmu ieinteresēts datortehnikā. Brīvajā laikā parasti eju ārā ar draugiem vai tik pat labi mācos programmet / 3D modelēt. Protams man tas tik labi neizdodas par cik nesen sāku. Laigan es labrāt to attīstītu kā profesiju. Protams ir vēlme attīstīt savas zināšanas par MTA skriptošanu, lai ir iespēja palīdzēt kādiem vēl dzīvajiem Latviešu komuniem, ja ne MTA tad vismaz uz Fivem vai sazin vēl kādām palīgprogramām priekš 'Online'. Mana MTA karjera nav pārāk gara, bet nav arī pārāk īsa, spēlēju MTA jau kādus 2 gadus, pārejot no SA-MP bija nelielas grūtības, bet tad kad jau vairāk apguvu par šiem terminiem, roleplay stilu, aizvien vairāk, un vairāk sāka iepatikties.

3. Bilde (nav obligāti ) Kāpēc gan ne šo :D Ayo n3.png

4. Kā Tu uzzināji par chill? Es par Chill.LV uzzināju no drauga, dēļ viņa nebūtu atgriezies spēlēt MTA... Ik pa brīžiem paņemu garas pauzes no šīs spēlē, jo nu vienkārši ar laiku sāk jau apnikties un ir vēlme ko citu pamēģināt atkal. :)

 

Foxii

New member
Aug 13, 2020
13
0
Čau, čau jā. Esmu jau tevi iepazinis nedaudz, veiksmi tev mūsu serverī attēlot lomuspēli! Zinu jau tavus lomuspēles ceļus, veiksmi! :)

 
Top