Sirsninja uz Pub

Status
Not open for further replies.

Sirsninja

New member
Jun 29, 2022
4
2
- Kura no mūsu serveriem vēlies iegūt admina tiesības? Pub serverī

- Tavs vecums? (Ja mazāk par 16 gadiem, vari nemaz netērēt laiku un rakstīt pieteikumu.)18.

- Links uz sasveicināšanās topiku!(Vēlams. Katrs indivīds tiks izvērtēts atsevišķi!! ) Iepriekšēja profilā bija , kad vel MTA šeit biju.

- Tava pieredze kā adminam? (Kur esi bijis, cik liela pieredze)Nav nekādas pieredzes CS GO adminam , bet es ātri visu mācos .

- Links uz taviem statiem! (ja Tev nav vismaz 50h, vari netērēt laiku un rakstīt pieteikumu, tāpat nebūs) https://stats.chill.lv/profiles/STEAM_1:0:645978323/0/, bet esmu daudz daudz ilgāk, no iepriekšejiem akontiem spēlējis pub , ko esmu pardevis. Lai nerastos aizdomas , neviens konts nav bijis nekad banots par cheatiem ieks chill csgo serveriem.


- Norādi 3 adminus, kuri var sniegt par Tevi aprakstu un apliecinājumu ka Tu tiešām esi iejuties mūsu komūnā un ka Tu esi ziņojis discord vai kāda cita veida par hakeriem serveri un Tavi ziņojumi bijusi patiesi. Flappy esmu rakstijis , jo vienīgu pazīstu , kā arī serverī esmu saucis/reportojis.

- Vari uzrakstīt kāpēc tieši Tev mums ir jādod admina tiesības! Ar ko Tu mums palīdzēsi, ar ko būsi labāks par citiem?!Neesmu labāks par citiem , man būtu jādod , jo esmu pieredzejis CS GO spēlētājs, spēlēju jau šo spēli ļoti ilgi un spēju atpazīt cilvēkus , kas legit spēlē no cilvēka kas ar palīgprogrammam spēlē. Šo komūnu jau ilgi zinu agrāk nonstop spēlēju AWP serveri , līdz pamēģināju PUB un iepatikās , jo esmu cilvēks kam patika spēlēt ar AWP un agrak graindoju tikai tur. Kā arī es labi komunicēju ar citiem spēlētajiem un esmu draudzīgs. Es bieži vien esmu vakaros vai pa dienu , kad ir kāds jauns nonprime acc , kas čito un neviens nav on un tapēc domāju , vajag vairāk Pub adminus kas pieskatīs serveri. Nešķirošu draugs vai ienaidnieks visiem būs vienādi noteikumi.

- Jābūt aktīvam mūsu forumā. Centīšos būt.
 
Last edited:

edzys

New member
Oct 24, 2022
17
6
Pēdējā laikā neesmu saticis Tevi serverī, bet noteikti samērā bieži esmu redzējis. Liels pluss ir tas, ka neesi izcēlies ar sliktu attieksmi.
Pieteikums gan ir diezgan pliks un atbaida tie teksti par vairākiem profiliem, bet par to jāspriež augstākā amatā sēdošiem.

No manis būs rekomendācija, jo ir vasara un daudzi no mums atpūšās, t.i. bieži sanāk, ka vajadzīgā brīdī admini nav sasniedzami. Ja situācija būtu mazliet citādāka un ne-vasara, tad varbūt arī atbilde būtu pretēja.

EDIT
Aizmirsu, ka ir vēl viens pieteikums uz PUB pirms Tevis. Jāskatās rezultāts tam un jāizprot, vai vajag vēl vispār palīgus.
 
Last edited:

Kanelis

New member
Apr 29, 2021
6
2
Rekomendācija, serverī daudz uzturās, ir pieredzējis csgo spēlētājs, ļoti draudzīgs un dīvains, dažreiz uzdod pa nerviem, serverī uzturās aktīvi un apēd visus.
 

Rinalds999

Member
Aug 28, 2020
75
5
Rec, norm čuvaks, hakus ļoti labi atpazīs (varu dot zobu ķīla), serveri būsi aktīvs, spēlē ka globals, just rec
 

Tārpiņšs

Active member
Apr 27, 2020
163
52
Sveiks!
Serverī redzēts esi, kā arī šaut tu proti. Nekādas sūdzības par tevi neesmu dzirdējis vai redzējis. Kopumā tu esi pavisam tāds noslēgts un noslēpumains,gribētos redzēt tavu sasveicināšanās topiku,lai vismaz kāds ieskats ir,bet kopumā es dodu zaļo gaismu un REKOMENDĒJU, uz parbaudes laiku nenāks par sliktu. Veiksmi!
 
Status
Not open for further replies.
Top