Sūdzība [pub] MauGlIiiiii

Status
Not open for further replies.

number1

New member
Dec 27, 2020
4
0
- Admina niks; MauGlIiiiii
- Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda; Nepatiesi liek gagus, kaut kādi aplami reasoni. dust2 mapē, pašā rounda sākumā mauglis vareni runā, gribēja dirsties cik sapratu pēc vārda "nabags," un pēc viņa balss toņa, līdz ar to viņš mani aizvainoja, domāju, ka vēlējās viņš panākt to kad nodiršu viņu un tad viņam būtu iespēja mani nobanot, admins ir pārāki par lietotāju, ja sāktu dirsties ar viņu tad mani insta nobanotu, pat nedirstu pretī. Secināju, ka jāveido sūdzība par viņu, jo viņš ir neadekvāts priekš administrācijas amata.
- Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes ar pierādījumiem par konkrēto situāciju; demo links
- Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību; sākums 35:00 , beigas kad man iedeva gagu 44:02, stobram iedeva pēc manīm 44:28
 
/-Piebilde; Man iedeva gagu nepatiesu, ok , tad kāpēc man nav tiesību pārsūdzēt to admina čatā? Es tak nogagots esmu, nevaru jau parastajā čatā pārsūdzēt to. Sūdzību arī jēga nav veidot, ja iedod 10 minūšu gagu, tāpēc jau vajadzētu atļaut to, ka lietotājs spēj izteikties par gagu admina čatā un, ka tiek saņemts paskaidrojums par ko gagu iedeva, nevis tupa non sense reasonu uzrakstīt pie gaga
 

MauGlI

Active member
Nov 8, 2018
333
54
Viss sākās ar to, ka Jūs (CT side) vienkarši savojat mirage mapē ja nemaldos 5 speletaji un es uzrakstiju all chat - ja velreiz savosiet 5 speletaji ņemamā raundā slay visai komandai. Tad 3 speletaji man sāka mācit adminēt, isti nesapratu pat ko, jo ne es kadu slay vai jebkadigi aizskāru? ( nezinu ka pateikt ). Par gag - pilnigi pamatots gag, cik var malt uz riņķi vienu un to pašu? Gag uz 10 minutem nekas traks taču nav :)  tad speles beigas otrs speletajs, kurš ieguva gag, kautko nomurminaja un piemineja mani un uzreiz izgāja xd Varbūt bija nepareizi Dust mapes sākumā tev kautko teikt, bet man nedaudz uzsita dusmu un Ja tu butu atbildejis, butu izrunajuši situāciju, jo es nesapratu iemeslu tam, ka jus visi 3 man mācijāt dzvot??? Priecājies, ka es biju serveri, domāju cits admins būtu uzlicis daudz lielāku laiku tavam gag :)  
P.S. Atvainojos par DD2 sākumu, bet parejo neuzskatu par pareizu no viņu puses :)  

 

number1

New member
Dec 27, 2020
4
0
No savas puses es neko nepārkāpu no "Vispārīgajiem noteikumiem," ja tur kaut kāds Edijs teica admin abuse, tad apsurds. Tu jau lepni teici, lai ejam lasīt noteikumus, kaut gan es tur ņipričom, prosta uzjautāju to pašu tev - vai zini noteikumus?, tur es nesaskatu PILNĪBĀ nekādu abuse, ja tu mani par to gagoji, jo to tizlo reasonu saprast nevaru. Kāpēc vispār tu kā admins klausi kaut kādu Ediju, parasts lietotājs, kaut ko baigi kūlda, lai izdari un tad pašam jautri viņam. Pat demo ierakstā var redzēt, ka iejoinojos pēc halfa, es jau nereizi nebiju savojis, spēlēju agresīvi, respektīvi, pušoju, ja kāds cits savoja, tad nenozīmē, ka es arī to darīju, iejoinojot pēc halfa es neko nedirsu, tik pārjautāju tev to jautājumu, tev jau nemācīju dzīvot nevienā brīdī. Par tām 10 minūtēm, protams nekas traksts, bet tu pats teici, lai raksta sūdzību, ja nav kas skaidris + tu vēl vienu čaļi nogagoji, ar non sense reasonu. 

Vēljoprojām gaidu atbildi par admina čatu iekš spēlēs, jo sanāk, ka bezjēdzīgi tur stāv, ja nogagots cilvēks ir, tad pat nevar pārsūdzēt to gagu.

 

KazaK

Active member
Dec 29, 2018
535
84
Dabūja , pa pakausi.

Pats arī centies bišk , morāles normas ievērot. Pārējo privāti.

P>S Ja kkas atkārtojas , tad droši jaunu tēmu studijā.

 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Top