LittleMonkey

Status
Not open for further replies.

AndyCannabis

Active member
Apr 20, 2020
168
43
Sveiki,

Nedaudz disappointed esmu ar šo indivīdu - LittleMonkey un visu Chill.lv community.

Sāksim ar to, ka es spēlēju ar VIP, ko iegādājos jau sen atpakaļ, neatceros īsto naudu and value ko "donated", bet ja nemaldos, bija 150 eiro. Apsolīja, mūža VIP.
Iegāju pāris nedēļas atpakaļ serverī, nav VIP, okay. Vips nav veljoprojām. Ir kaut kādas servera, datubāzes problēmas and shit.. ok.... dont care. Veljoprojam VIP nav.

Spēlēju tālāk, izbaudu laiku serverī, viss ahujena. Vienu nedēļu vēlāk ieeju iekšā, protams, ka man nav VIP un nav tagad admin tiesības arī. Ok. Es domāju, atkal servera problēmas. Izrādās, nē, nav servera problēmas, Little noņēma man acc, jo es esmu neadekvāts admins. Nedaudz smiekli nāk, jo es varu uzskaitīt uz viena vai diviem pirkstiem, kuri ir adevkvāti admini šeit.

Mums ir sauktā "jaunā" punktu sistēma, kā adminēt un nē. Es, protams, bijus pirmais, kas saņēma "sodu" ar WARM, kas dažiem nav redzams, bet par pilnīgi nekādu iemeslu.
Man patīk nobanot cheaterus ar iemeslu - "lox", "idi nahuj", "pidar". Un par šiem iemesliem sen atpakaļ uztaisīja lielu drāmu un man uzlika 2 WARN, jo es banoju ar false information. Ok.... Ja Tu esi cheaters - manās acīs tu esi - "lox", "pidar". Tiem cilvēkiem nav jābūt serverī, nav pat jāraud par iemeslu BAN. Ja ir BAN ir, BAN. Anyways, man uzlika WARN par to, ka es aizsargāju serveri no cheateriem ar "nepareizu iemeslu".

Citiem cilvēkiem domājams, ka nav redzams šitais topics vai ir, nav ne jausamas, bet here it is.
Katrs admins, kas kādu sodīs ar ŠEIT nenorādītu soda mēru un par viņu pasūdzēsies saņems 1 soda punktu.
Nekas nenotiek, visi bano un nav nekādu improvement to ko Tu tur saki. Pēdējais record 1 gadu atpakaļ, bet admini visu laiku taisa kaut ko false. Kur ir punkti???

Tāpat 1 soda punkts tiks piešķirts arī par sodīšanu ar nepiemērotu iemeslu. Piemēram - lox, bomzh, idi nahuj utt.
Mans gadījums, bet nekas nemainās, cilvēki dara ko grib un visu pārējo.

12.07.2022
Susuriņš - 1 WARN POINT ( Slap,Slay nepamatota izmantošana)
AndyCannabis - 2 WARN POINT (Nepareizu banu iemeslu norādīšana vairākkārt)
Man iedeva uzreiz 2 WARN par ko??? Par pilnīgi neko. Nobanoju cheater ar nosaukumu "lox". Man punkts. Jūs nopietni? Neskatoties uz visiem šitiem sūdiem, tas notika gadu atpakaļ.... Tagad es biju serverī un viens gribēja "drugs" un uztiasīju "slap" for fun kad defuse bomb un tāpat bumba tika atmīnēta man noņem acc?

Kā šito serveri sauc? chill? Or tryhard?

Varu rakstīt un uztaisīt par citiem adminiem complain arī. Es neesmu vienīgais, kas ir darījis tās lietas... 70% no adminiem ir sūdīgāki nekā es biju un taisa sūdus serverī. Un ja uzaisījāt "punktu sistēmu", kad zaudēt admin. Uztaisat to nopietni, nevis izdzēšat to ko gribat....

Un, pirms atlaiž no statusa - ir jāparunā ar mani vai viss elementārākā lieta, uzraksti. Kas notiek? Ko dari? Tu paņēmi visu uz sevi un bez manas ziņas noņemi.
Tāpēc bija sen atpakaļ te drāma, sīks un nesaprot ko dara, rekur ir rezultāts. Tu mani brīdināji Little? Tu kaut ko teici man? Tu vienkārši noņēmi. Tev ir vara.

Izdomā savus noteikumus un viss, es varu uztaisīt sarakstu ar daudz "sliktākiem" admin, kas pat nav tajā "punktu" sistēmā. Tev vajag tikai ieiet csgo admin ban topikā, bet tu esi akls. Kas ar viņiem? Veljoprojām admini. Good luck.

Ja vajag vairāk proof, es izrakšu to, ka Tu esi full of shit sīkais.


Edit - Tu pat nahuj nespēlē chill.lv serverī. Kur Tu esi varoni? Nekur. Ja stundas strādā pareizi, tad man jābūt ir 800-900h. Tev? 10h biji serverī un esi krutais fujaks. Nošpļauties.
 

Attachments

  • asdasdasdasdasdasdasdasdasdasd.png
    asdasdasdasdasdasdasdasdasdasd.png
    71.9 KB · Views: 11
Last edited:

Chase

Member
Oct 20, 2018
67
7
Caw labdien
Interesants threads, kā vietā varēji tik tiešām vērsties pie pārējās servera administrācijas un problēmu risināt kā pieaudzis cilvēks.

"Mans gadījums, bet nekas nemainās, cilvēki dara ko grib un visu pārējo." "Kā šito serveri sauc? chill? Or tryhard?" - kamēr Tu atsakies sekot līdzi servera noteikumiem, atsakies savu nepatiku par noteikumiem pieminēt administrācijai, pēc kā vēl nez kāda iemesla pēc novel vainu uz servera biedru attieksmi. (???)
Velk uz "Es samaksāju 150 EUR, esmu virs noteikumiem!" pusi. :)

"Un, pirms atlaiž no statusa - ir jāparunā ar mani vai viss elementārākā lieta, uzraksti. Kas notiek? Ko dari? Tu paņēmi visu uz sevi un bez manas ziņas noņemi." - kā jau pats teici, Tev bija jau izteikti brīdinājumi.
Ja neskaita memes discord serverī, šeit nav nekāds bērnudārzs. Kādēļ Tu gaidi, ka ar tevi auklēsies?
Pie savas rīcības, game admins vai nē, ir jāpiedomā. Ja tev izsaka brīdinājuma punktus, varbūt nepieciešams pārdomāt savu uzvedību?

Administrācijai ir jārāda pozitīvs piemērs - kā serverī uzvesties - un jāuztur kārtība serverī.
Slap komandas izmantošana ( it īpaši, kamēr kāds lietotājs veic misiju ( ????? ) ), saprotama ban iemesla nenorādīšana, utt. neliecina par neko pozitīvu.
Ja kādu nobano ar iemeslu "lox", un tavas nekompetences dēļ lietotājs veic veiksmīgu apelāciju, un turpina lietot čītus serverī? Viss labi?

P.S. "sīks un nesaprot, ko dara", bet viss ko es redzu, ir foruma publicējums, kurā Tu vēdini savu nostāvējušos veļu visu priekšā. Nopietni?
1694817342462.png

Ar cieņu,
Chejars
Vecākais 5W30 Degustators
 

t0nt0

Active member
Staff member
Oct 23, 2018
444
66
VIP tiks atgriezts jo bija servera gļuks
Acc tika noņemts pēc daudzajiem pārkāpumiem taviem. Tu pats visu uzrakstiji jau pa lielam.

Atsūti savu steam ID man vai monkey.

TC
 
Status
Not open for further replies.
Top