Mute Beeeps

Sirsninja

New member
Jun 29, 2022
4
2
- Admina niks Beeps
- Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda - iedeva muted uz 2 nedēļām.
- Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes ar pierādījumiem par konkrēto situāciju - , Atvainojos par skarbiem vārdiem , bet nevaru nepateikt, tu esi pilnīgs debils dalbajobs no laukiem vai kas? Kādēļ tiek dots mute uz 2 nedēļām , par to ka čata ieraksta "pisies"? Man liekas tev ar to adminu ir bišku galvā sakāpis , nesmu redzejis nevienu kurš dod par vardu pisies , muti uz 2 nedēļām , pat arī kad es biju vel cs go admins . Vēlos dzirdēt izskaidrojumu..... ,
- Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību
 

Beeps

Active member
Mar 16, 2021
116
39
Sveiki, Sirsninja gags tika dots dēļ rupja vārda čatā.

Kāpēc 2 nedēļas tu saki? Tāpēc ka viens no galvenajiem man teica par rupjiem vārdiem čatā vai caur mikrofonu jādo ka minimāli 2 nedēļas. Lai saprot mācību, kad nevar rakstīt visa veida rupja vārdus.

Ja, es būšu pārpratis par rupjiem vārdiem cik var dot. Tad nu lai viens no galvenajiem arī uzraksta te, cik tad īsti do sodu(minūtēm) Cik zinu par šiem noteikumiem kas ir rakstīts forumā tad būtu jauki viņus izlabot, ja es izlēmu nepareizu rīcību.

gag.JPG

Bija aptauja ko ikviens vareja aizpildīt, un protams bija jautājums "kas tev nepatīk serverī?" daudzi rakstija (ka apceļ,rupji vārdi utt.) to ka visi apsaukajas ar rupjiem vārdiem vai aizvainojumiem.
 
Top