UNBAN LATGALE

Status
Not open for further replies.

jaklis43

New member
Jun 20, 2022
1
0
1. Jūsu SteamID vai links uz steam profilu. - https://steamcommunity.com/profiles/76561198453901592/
LATGALE

2. Serveris kurā saņemts bans. - AWP

3. Admina niks kas jūs nobanoja. - Cik saprotu: Jameson

4. Links uz jūsu banu banlistē: https://chill.lv/threads/latgale-aij-aij-aij.3529/#post-18504

5. DEMO - bez šī punkta pieteikums netiek izskatīts un tiek slēgts :

6. Jūsu komentārs par banu:
Ja godīgi es neizprotu par ko tika ielikts man bans . Momentā kad eju uz rampu man scope pat nav uztēmēts uz pretinieka , ja jau man būtu bijis wh tad arī uz modeli būtu tēmējis uzreiz. Kā tikko pamanīju pretinieku savā scopā uzreiz izšāvu pavelkot peli . Ja tas būtu bijis aimlocks tad pirmais būtu nevis vienkārši hits bet insta kills , un simtdaļas pēc killa var redzēt ka man tēmeklis vēl tālāk aiziet nevis stāv sastindzis tieši uz modeļa , kas nozimē ka izsauju tajā mirklī kad velku un tā daudzi dara . Tur muļķīgi spriest mar aimlocku . Otrs šāviens pa to pirmo modeli . Es jau zināju ka vins ir kreisajā pusē un pèc peaka izdarīju to pašu flicku kā pirmajā reizē . Ja kāds netic skataties visus demo es vienmēr tā esmu šāvis un daudzi šāvieni iet garām , ja tad būtu aimlocks tad man gandrīz 100% šāvieni būtu precīzi . Par otru fragu tieši tas pats , vins pat uzspēja izšaut un tikt man uz mērķa , otru killu pat pamatot nav jēga jo tas ir parasts kills.

WhatsApp Image 2022-06-20 at 8.32.49 PM.jpeg
ja jau man aimlocks kā tad ar viņu man ir tikai 29.5% trāpījumu . Tas nav logiski


P.S
Unban jau nopirku, vēlējos atbalstīt Chill projektu ar nelielu donate, vienīgais serveris kur vispār kādreiz esmu spēlējis, tāpēc cieņa no manas puses viennozīmīgi!
unban apelāciju taisu priekš ķeksīša, lai nebūtu neskaidrības!
 

⭑♛VALOĢA♛⭑

New member
Nov 21, 2021
14
3
KAUTKO TU TE LEJ!
1. tas nav tikai 'sitas kadrs ko es izgriezu. bet ari domo ko noradiju. ( vienk. lai visi redz)
2. pec tam pastijos citas kartes, citas dienas tev regulari 'sitā
3. awkiem viegli noslePt aim, un nav tak jaliek 100% un lai vienemer nostrādā vai ne?!
4. tas jau ar aizdomigi ka arpus chill servera tev speles nav. UN GRAINDO TIKAI AWP?!
5. JA NESAPRATI KAS TAS PA BALTO PUNKTU TAD TAS IR CENTRS!!!! UN KUR ATRODAS CENTRS KAD TU IZ'SAUJ???
JA ESI IESKOPOJIS LODE TAD LODE NELIDOS KUR PAGADĀS UN BUTU JALIDO TUR KUR TAS BALTAIS PUNKTS!
6. Par wh apsudzibu tas ari nav tikai dēļ 'si kadra! bet kas grib lai skatas tavus demo kā tu spēlē!

P.s. you are a suspicious!
 

xDELTAx

New member
Apr 25, 2020
20
10
Laikam tomēr būs jāizsaka viedoklis.
Pats nesaprotu par ko šeit vispār var dot banu. AWP serveros esmu pavadījis daudzus gadus. Varbūt pašā CHILL es neuzturos vairs tik bieži, bet tas nemaina to faktu, ka gamesense man ir un to kā spēlētāji šauj ar awp. Cilvēks vienkārši šauj flikus. Pats vienmēr tā šauju pozīcijās, kur neesmu parliecināts par to kur būs pretinieks, jo ja neflicko lego uz rampas, tad skaiti tu esi beigts jau. Tāpēc tur tikai tā arī jāšauj. Aimlocku un no flika var viegli atsķirt , ja būtu aimlocks tad pēc šāviena viņam mērķis tālāk neietu , bet demo skaidri var redzēt ka mērķis iet tālāk vēl uz kreiso pusi , tas nozīmē, ka cilvēks pats ar roku velk šāviena laikā. Tad jau Dirtydna arī jāliek bans, viņš visu laiku tādus šauj! Un runājot par "awikiem viegli noslēpt aim", kā tu par to zini? Pats izmantojis esi? Protams, atvainojos, bet vairāk te izskatās neapmierināts spēlētājs, kuram nepatīk, kad kāds viņu šauj nost.
 

xd $ky$trike

Active member
Dec 25, 2019
292
68
Palasot apelāciju, nevaru ktk nepateikt. No atmiņas nevaru teikt, ka Jamesons ar saviem baniem ir kļūdījies. Bet... Šoreiz man nāksies piekrist apelācijai... @⭑♛VALOĢA♛]. Demo es neizskatīju bet tajā video ko atsūtīji, es neredzu baigās problēmas. Ja būtu pie kā piekasīties, tad MAYBE soft aims, Bet ar to video nepietiks lai par to dotu banu. Šeit es tomēr gribēšu lai jamesons izskaidro vietas demo kāpēc bans. Jo no video banu nevar dot.
Nedaudz pielabošu gan... WH gan ir ļoti iespējams ka ir. To pat video var redzēt. VALOĢU tracko caur sienu, kad saprot ka nav problēma ar viņu, pievēršas pie otra čubja, un tad atkal quick track atpakaļ uz valoģu. WH lieku 60/40. AIMALOCKA točna nav. Softaims 50/50
 

Tārpiņšs

Active member
Apr 27, 2020
163
52
Šeit nav vispār nekā. Neskaitāmas reizes esmu skatījies LATGALE viņš legit fujaks. Sāksim ar to,ka demo arī ir 64tick,tāpēc tu uz slowmotion īsti neredzēsi cik ātri viņš noreaģē uz to spēlētāju. Salīdzinat LATGALES demo ar kādu,kas awp serverī spēlē daudz labāk un sapratīsiet,ka tur ir tieši tādi paši flicki. Nesaprotu,kàds soft aims :D ,tad jau man arī ir soft aims,ja visulaiku flikoju un trāpu galvā... Uzskatu,ka šī situācija nav pat apriežama. Meklējat jau mazākās nianses,kā nobanot spēlētāju. Nedod dievs viņš uztaisīs vienu insane lucky kill un uzreiz jau forumā būs :D
 

krishG

Member
May 1, 2021
78
37
Tad kad pats viņu specoju īsti neko nespēju arī saskatīt , tāpēc nebanku. Ja būtu kaut kāds silent aims stipri šaubos vai viņam būtu štati 1:1 , dažas kartes pat zem 1:1 kd

Bet Tārpiņs hako
 

Ed2371

New member
Apr 13, 2022
3
0
Pielikšu savas domas, jo tās ir ļoti svarīgas, kā top 1 AWP serverī:p. Aimlock tur nav, pilnīgi nekas neliecina uz aimlock. Softaim - ja tas būtu softaim, to nevarētu pateikt pēc šitik sūdiga demo, 128 minimum. Wallhack - not enough evidence, need longer clip. Pieminēšu par to otru šavienu uz valoģu, scope vēl nebija nostabilizējies, kas parasti noved uz šķību šāvienu, bet šajā gadijumā tas vnk bija lucky trāpijums.

Priecīgus Līgo svētkus!
 
Status
Not open for further replies.
Top