Report public Rose

Status
Not open for further replies.

renchons

New member
Nov 10, 2019
20
5
- Admin nickname - Rose

- What did the admin to wrong, and why should we punish him - Mute bez brīdinājuma vai iemesla.

- Proof of what the admin did wrong - Skat. screenshot.

- ~ time in the demo with the admin doing something wrong (If there is a demo)- Nav demo, notika pirms 13 minūtēm, Pub serverī priekšpēdējā raundā.

-Man ir uzlikts chat binds un uzspiežot automātiski čatā ierakstās '' - Apelsīns '', es izmantoju šo bindu jau manuprāt gandrīz gadu, ja ne vairāk. Neviens mani nekad nav brīdinājis, vai licis pārstāt rakstīt tā, neuzskatu to par ļoti toxic tekstu, vairāk kā joku.
Izmantoju bindu, kad dabūju kādu foršu kilu, vai kāds manī pārgalvīgi iepēko un nomirst.

Tātad šodien, es ielogojos serverī un bija pagājuši apmēram 8 raundi inferno mapē. Ar Rozi es neatceros nekādu sarunu. Tiekam līdz priekšpēdējam raundam ( rezultātu netaceros bet mums bija 15 raundi un liels pārsvars). Man bija AWP un es no t spawn peekoju mid, Rose arī peeko mid un es viņu nogalināju ar wallbang hs, tādēļ uzspiedu bind un chatā ierakstijās '' - Apelsīns '', pēctam redzu čatā esmu dabūjis gag ar iemeslu '' -pro ''. Atkal teikšu ka bind izmantoju ļoti ilgi un nekad iepreikš neesmu saņēmis brīdinājumu par viņu, kā arī šoreiz nebija brīdinājums, bet uzreiz gag.
 

Attachments

  • rose report.png
    rose report.png
    10.8 KB · Views: 13

flappys

Active member
Staff member
Nov 18, 2019
458
83
Bridinājumi tev tika doti jau vairākas reizes, lai nespamo vienu un to pašu, bet redz, ka to vēl neesi iemācījies kā arī pēc sava "bind" sekoja mute :)
TC
 
Status
Not open for further replies.
Top