Pieteikums admina tiesībām.

Status
Not open for further replies.
Oct 5, 2021
35
4
Kura no mūsu serveriem vēlies iegūt admina tiesības?-awp serverim.
- Tavs vecums? Esmu 18. gadus vecs.
- Links uz sasveicināšanās topiku

Sveiki visiem mani sauc Rihards ja kādam slinkums ieskatīties linkā. Zinu ka nēesmu vecākais no bukiem šajā komunā ar saviem 18. gadiem. Dzīvoju un mācos Dobelē. Kad biju sīkāks daudz pavadīju laiku āra ar draugiem laiku, taču tagad kā nekā pēdējais gads skolā cenšos mājās mācīties. Lielu savu dienas daļu es pavadu spēlējot datorspēles it īpaši CSGO. Proti, mani ir arī ārpus mājas hobiji kā basketbols, futbols, zemessardze.

Tava pieredze kā adminam? (Kur esi bijis, cik liela pieredze)- Man nav bijusi iespēja būt Adminam nekur.
- Links uz taviem statiem! https://stats.chill.lv/profiles/76561198974423113/2/

- Norādi 3 adminus, kuri var sniegt par Tevi aprakstu un apliecinājumu ka Tu tiešām esi iejuties mūsu komūnā un ka Tu esi ziņojis discord vai kāda cita veida par hakeriem serveri un Tavi ziņojumi bijusi patiesi.
Kā piemērus varu nosaukt AndyCannabis, MauGlI, Team IPQ, MAIN#_#. Discrodā es retāk ziņoju par hackeriem taču caur steam msg es rakstu šiem adminiem. Par patiesumu viņi var paši liecināt, taču es zinu ka esmu godīgs un neizniekoju velti citu cilvēku laiku.

- Vari uzrakstīt kāpēc tieši Tev mums ir jādod admina tiesības! Ar ko Tu mums palīdzēsi, ar ko būsi labāks par citiem?
Pēc savas pieredzes es esmu online no agriem rītiem, kad lielākā daļa vēl saldi guļ, jo ap šo laiku serverī ir hakeri kuri uzskata ka ir labāki par citiem, jo izmanto hakus, tamdēļ, ienākot godīgiem spēlētājiem serveri zūd interese par spēlēšanu. Man nav tas ilgākais CS spēlēšanas laiks taču šo 2 gadu laikā esmu apguvis labi spēli, lai atšķirtu chiterus. Es uzskatu ka es spētu palīdzēt Chill komūnam. Proti, būšu godīgs un atbildīgs kā arī neitrāls un nešķirošu nevienu. Atdzīšos ka man arī ir reizes, kad kāds uzkāpj uz nerviem, taču es centīšos to neizpaust ingame.

Paldies par uzmanību!
 

Mini

Active member
Staff member
Aug 30, 2007
430
76
Kā jau vizi zinām es nēesmu aktīvs CS:GO serveros, bet vērojot no malas esmu pamanījis tavu aktivitāti, ja citi administratori var apliecināt, ka māki atpazīt čīterus, tad es PAR.
+ arī tas ka tevi sauc Rihards :))
 

krishG

Member
May 1, 2021
78
37
Aktīvs esi, bet toksisks arī . Taimingā aizgāja man viens fujaks puba garām , nošāva tevi un tad sāki man dirst kādā veidā viņš man garām pagāja , protams ar lamu vārdiem nevis kā sakarīgs cilvēks .
Antirekomendācija no manis.

Edit. Būtu palicis pie fakta, ka ir tumšās dienas , jo attaisnojums par to ka nepiesakies tā servera adminam nestrādā . Tu savu personību un raksturu nemaini pārejot no pub uz awp. Pats zinu , ka neesmu enģelīts serveros , bet man admina pienākumi neinteresē
 
Last edited:
Oct 5, 2021
35
4
Aktīvs esi, bet toksisks arī . Taimingā aizgāja man viens fujaks puba garām , nošāva tevi un tad sāki man dirst kādā veidā viņš man garām pagāja , protams ar lamu vārdiem nevis kā sakarīgs cilvēks .
Antirekomendācija no
Piekrītu man arī ir bijušas tumšās dienas, taču es nepiesakos public servera admina tiesībām, jo tajā serverī es uzturos mazāk.
 

Jameson

Active member
Staff member
Mar 29, 2009
158
32
pēdējais gag/mute kas uzlikts ir pirms mēneša
ja būs sūdzības par to ka slikti attiecās pret playeriem tad........
REC
 

flappys

Active member
Staff member
Nov 18, 2019
458
83
Cik esmu bijis serveros attieksme tiešām ir mainijusies, beidzot neesi kā te dažs labs serverī, kas neko labāku kā uzdirst voice chata nevar.
REC
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top