Mana bana apelācija

Status
Not open for further replies.

Lilkarton

New member
Jun 21, 2022
3
0
1. Jūsu SteamID vai links uz steam profilu. STEAM_1:0:599904310 Lilkartons57

2. Serveris kurā saņemts bans. - CHILL AWP

3.Admina niks kas jūs nobanoja. - SkyStrikeSS

4. Links uz jūsu banu - https://gobans.chill.lv/index.php?p=banlist&advSearch=lilkartons57&advType=name

5. DEMO - bez šī punkta pieteikums netiek izskatīts un tiek slēgts. DEMO - Demo - https://failiem.lv/u/xzzqbq3qg - 5559 match kurā mani nobanoja. f47bb match kurā mani reportoja es tā pieņemu par to reportu man iedeva ban

6. Jūsu komentārs par banu. - Par banu neko daudz nevaru teikt spēlēju jau šajā serveri ilgu laiku biju labs ranks. Visi kas bija reportojuši mani atzina, ka es esmu legit. Lūdzu pirms banojat tad kārtīgi izskatāt. Gribētu sagaidīt atbildi no SkyStrikeSS. Biju paņēmis 2 nedēļu atpūtu un dabūju pirmajā dienā banu lūdzu ne jau skataties, kas ir reportojis, bet pārbaudiet viņu. Nevar jau spriest tikai pēc reportiem. Netaisos forumos tērēt daudz laika tāpēc uz šī viss.
 
Last edited:

xd $ky$trike

Active member
Dec 25, 2019
292
68
Banu dabūja zvk mapē. DEMO neskatīšu bet īsi sakot, ap mapes vidu, talants sāk quick scopet randomu stūrus caur sienu, kur smuki skrien pretinieks.
Pieminēšu, pēc bana, uzradās vēl viens tāds pats varonis un sāka tīri dirst virsū kad teicu lai visu skata un raksta forumā. Ja prasa man, tīra cheateru attieksme, uzsūtīt savu draugu lai uzdirš viņa vietā.
Lieku sakot, bans nav dēļ reporta, dēļ reporta es iegāju serverī, 12 min tevi skatīju čabulīt, un ja visi tie slavenie pre aimi, pre fire un quickscopi nav kkādi cheati. Tad 1 ned banu par griefošanu. Visu mapi tik lēkāja, neko nedarīja, centās parādīt tarzāna spēku.
 

Lilkarton

New member
Jun 21, 2022
3
0
tarzāna spēku? Cmmon kāds tarzāna spēks. Visi kas mani ir reportojuši atzina par legit es esmu slēdzi daudziem cilvēkiem demo no mana screen, lai viņi pārliecinātos. Par kādiem tarzāna spēkiem iet runa? Man nebija ne mazākas skaņas no pretiniekiem, jo biju sēdējis dc serverĪ runājis ar draugiem un es nedomāju, ka par griefošanu var dot perlament banu. Nesaprotu jūs adminus es biju domājis, ka vienīgais ielidoju banā, bet tomēr nē es redzēju iebanotus daudzus no labiem spēlētājiem šajā serverī. Tā mape ir arī mana mīļākā mape, jo tur ir ļoti daudz vietu kur var izšaut cauri. Pēc tās mapes tad ne jau man vienam vajadzēja dot banu, jo bija cilvēki kas caur visu mapi divas galvas iedot.. Nesaprotu ko es tādu iespaidīgu esmu parādījis, bet nu labi, ja jūs ieskatītos manā demo tad redzētu ka visi killi bija legit, jo biju redzējis pretinieku pirms šāvu.Man jau tas liekas par Disrespect izrādīšanu.Labi neko negribu teikt nesaprotu jūsu lēmumus tapēc es netērēšu baigi te laiku....
 
Last edited:

xd $ky$trike

Active member
Dec 25, 2019
292
68
nedomāju, ka par griefošanu var dot perlament banu.
kā jau teicu, ja ban teams cheats neredzēs, tad bans par griefošanu uz nedēļu. To ar var izlasīt servera noteikumos.
ja jūs ieskatītos manā demo tad redzētu ka visi killi bija legit, jo biju redzējis pretinieku pirms šāvu.
Iesaku pašam apskatīt demo. Visi šāvieni kas tev bija, bija vai nu preaim, vai nu jumpshop (tarzān spēks)
 

flappys

Active member
Staff member
Nov 18, 2019
458
83
Unbanned
TC
P.S Pa savējajiem lūdzams nešaut, katrs nāk izbaudīt spēli cik vien to var, un nevēlās sagaidīt kādu, kas viņam to bojā šaujot viņam galvā.
 
Status
Not open for further replies.
Top