Ieteikumi AWP serverim!

Tārpiņšs

Active member
Apr 27, 2020
163
52
Sveiki!

Tātad, es personīgi vēlētos awp serverī redzēt kaut ko jaunu. Protams,ka tas ir atkarīgs no augstākstāvošiem īpašnieka/iem. Saprotu,ka galvenais fokuss ir uz public serveri,bet gribētos arī redzēt jaunas lietas awp serverī. Nezinu vai tas ir ļoti grūti ielikt tādus pluginu vai nē. Ceru,ka vismaz uzklausīsiet kādu ieteikumu.

Pirmkārt, es vēletos serverī redzēt tādus,kā fun raundus,piemēram, headshot round,kur attiecīgi mērķis ir tikai galva, noscope rounds, kur spēlētājiem tiek liegta pieeja iemērķēt un attiecīgi šauj bez scope, scout raundi,kur vienu raundu attiecīgi šaudies ar skautiem. Ir vēl visādas opcijas un iespējas ir vajadzīgs tikai īpašnieka gribasspēks.

Otrkārt, beidzot ir jāmaina mapes ilgums, proti, nevis mape beidzas,kad pirmā komanda sasniedz 16 roundus,bet mapei ir noteikts laiks,piemēram, mapei būtu atvēlētas 20minūtes. Awp serveris nav public,tāpēc uzskatu,ka nav vajadzīgi 16 raundi,bet gan laiks.

Treškārt, vēlētos redzēt jaunas mapes un izņemt mapes, kuros ir deagl. Nesen kāds vēl izveidoja topiku par awp servera mapēm,tikai atkal nav bijis gribasspēks tās ielikt. Runājot par deagl,kas ir dažās mapēs,tad tas ir galīgi lieki,jo visi nevis izmanto awp,bet tikai deagl. Vēl būtu risinājums deaglam uzlikt tikai 1 lodi un ar to arī pietiktu.

Ceturtkārt, zinu,ka vairāk tiek domāts par public serveri,bet awp serverī arī vajadzētu ielikt ANTI AFK pluginu,jo daudz spēlētāju izmanto šo iespēju,lai dabūtu free cases.

Piektkārt, pievienot !nominate komandu,lai varētu ievēlēt nākamās mapes. Tauta parasti pazūd,jo uzliekas random mape.

Summējot visu kopā,manuprāt, ieteikumu nav tik daudz un tos nav tik grūti ielikt viss atkarīgs no īpašniekiem. Beidzot ir jāuzlabo arī subserveri,jo es redzu lielu potenciālu awp serverim. Tikai tam ir pāris nepilnības. Garantēju,ka arī parādīsies interese jauniem spēlētājiem.

Ar cieņu, mīļais Tārpels! ❤️

 
Last edited by a moderator:

d3v

New member
May 19, 2019
6
1
pilnigi par, serveris diezgan mainitos, bet to ari vajag, jaunas kartes, citadaki raundi un ilgak karte iet. savadak apnicis bungalowu, legos un portalu spelet. 

 

Noyds

Active member
Oct 9, 2019
266
58
nevis nav fribes spels , bet cilvēks 1 netiek galā ar 2reteik, 1 zm , public, am , awp un vēl ģimene pa vidam tam vissam ir ;) idejas nav sliktas vajag adzīvināt awp serveri . 

 

Beeps

Active member
Mar 16, 2021
116
39
Ciw, ir jau paspēlēts awp serverī arī kko varu pateikt.

Mapes pārāk maz, garlaicīgi spēlēt. Vajag lai vairāk kartes ne tikai tur vienkārši skrien vajadzētu kur ir arī piemēram ir kkads fun no tā, un protams serverī var atrasties 24 spēlētaji mapēm vajadzētu vismaz būt drusk lielākām.

Par pluginiem ko tu rakstiji, jā tas būtu viens no plusiem. 

Vispār kur ir dgl un secondary ieroči tas vispār ir garām.

Ja ir palikuši 1v1 var izvēlēties viens no viņiem ar kādu ieroci tu spēlēsi protams magazinā ir 1 lode un katru reizi ir jāpielādē. Viens no variantiem.

 

Tārpiņšs

Active member
Apr 27, 2020
163
52
Papildinājums ( AWP Mapes) varat vēl iemest savus variantus,bet šie ir vieni no populārākajiem visos serveros. Arī diezgan inčīgi.









 

Rolands

New member
Staff member
Dec 13, 2020
12
1
1. AFK kicker pievienots (Ja būs kādadas problēmas, tad dodat man ziņu)
2. @Mini Teica, ka salabojis map time uz 20 minūtēm
3. @Mini Rīt vai tuvākā laikā pievienos kartes un visdrīzāk, ka arī sakārtos "nominate", lai jaunās kartes būtu map pool/cycleā.
 

Mini

Active member
Staff member
Aug 30, 2007
430
76
Jaunais mapcycle

awp_arena
awp_bungalow_frkz
awp_blocks
awp_gowenna_go
awp_kazki_simple
awp_lego_8
awp_india_cs16_frkz
awp_lego_2016
awp_lego2_tower_csgo_frkz
awp_lego_2017_1
awp_lego_2_shootout_frkz
awp_pro
awp_lego_csgo
awp_roost
awp_lego_v4_frkz
awp_squ4re
awp_monstercore_fkz
awp_summer_surf
awp_monument_frkz
fy_pool_day_vim
fy_poolparty
awp_tiny_tower_frkz
awp_zvk_frkz
 

Rolands

New member
Staff member
Dec 13, 2020
12
1
@Beeps Tavām kartēm kā ir ar spawn'iem? Esmu par, ka atbalstam community made kartes. :) Varbūt ne uzreiz mapciklā, bet, ka kāds admins ik pa laikam uzliek un tad skatās kā ir ar piekrišanu un domājām tālāk.
 

Beeps

Active member
Mar 16, 2021
116
39
@Beeps Tavām kartēm kā ir ar spawn'iem? Esmu par, ka atbalstam community made kartes. :) Varbūt ne uzreiz mapciklā, bet, ka kāds admins ik pa laikam uzliek un tad skatās kā ir ar piekrišanu un domājām tālāk.
Vienmer lieku 40 spawn varu pat visadas awp kartes uzstaisiit. Plani skices der arī. Chill png logo uzstaisiit salikt pa sienam utt. Pārbaudīt vajag jā jo serverī neēsu skatijies kā darbojas.
 

Tārpiņšs

Active member
Apr 27, 2020
163
52
Mapes labas, katram ir sava gaume. Katram ir savs viedoklis,protams, būs cilvēku,kam jaunās kartes patiks,kam nē. Ja nu galīgi visiem nepatīk,tad saprotams,bet dēļ viena cilvēka nav iemesls ņemt ārā. Jāpricājas,ka vispār kas jauns ir
 
Top