Bana apelācija mana

Status
Not open for further replies.

Spartans

New member
Jan 23, 2023
1
0
Lai jūsu pieteikums tiktu izskatīts, tam jābūt precīzi aizpildītam pēc šīs formas:

1. Jūsu SteamID vai links uz steam profilu: STEAM_1:0:755435113

2. Serveris kurā saņemts bans: Chill.lv Public

3. Admina niks kas jūs nobanoja: Flappy

4. Links uz jūsu banu banlistē.

5. DEMO - bez šī punkta pieteikums netiek izskatīts un tiek slēgts: Nevaru atrast demo , ja vajag atsūtīt ekrānšāviņu uz to ka nav demo , varu atsūtīt. Pameklējiet paši varbut būs.

6. Jūsu komentārs par banu: Ieeju , kā katru reizi vakarā kad esmu atbrīvojies paspēlēt chill.lv public vai awp serveri , šoreiz ieejot awp serverī , kādu laiku paspēlējot , ienāk serverī administrātors flappy , spēlēju spēlēju un viņam sieviete ir pateikusi kad man ir wallhack , un viņš nobanoja bez pārliecināšanās , bez nekā pat nespectatoja , vienkārši automātiski uzmeta banu , kaut serverī biju pavadījis jau kādu laiciņu , man šis neliekās normāli par bana iemeslu '' wallhack '' bez pierādījumiem piedavām , to ir pateikusi sieviete , ja administrācija klausīsies visās sievietēs , šitā vel viss serveris būs izbanots , vēlos saņemt savu unban , kur bana iemesls ir nepatiess un bez pierādījumiem.

UPDATE - ADMINAM, KURŠ NOBANOJIS ATTIECĪGO SPĒLĒTĀJU, UZ SŪDZĪBU JĀATBILD - PAR KO BANS UN JĀPIELIEK APTUVENIE MOMENTI, KUR IR REDZAMS PĀRKĀPUMS

Apelācijai jabūt saprotamai un viegli salasāmai!
Ar Cieņu, Chill!
 
Status
Not open for further replies.
Top