Admina pieteikums PUB serverim;

Status
Not open for further replies.

edzys

New member
Oct 24, 2022
17
6
Kura no mūsu serveriem vēlies iegūt admina tiesības?
PUB

Tavs vecums?
23

Links uz sasveicināšanās topiku!

Tava pieredze kā adminam?
Diezgan labu laiku neesmu bijis administratora amatā, bet kopsummā diezgan esmu ticis pie administrēšanas dažādos projektos vismaz gadus 4-5 atpakaļ.
Pāris spilgtākie piemēri būtu projektos kā heal un unreal.

Links uz taviem statiem!
SPIED ŠEIT

Norādi 3 adminus, kuri var sniegt par Tevi aprakstu un apliecinājumu ka Tu tiešām esi iejuties mūsu komūnā un ka Tu esi ziņojis discord vai kāda cita veida par hakeriem serveri un Tavi ziņojumi bijusi patiesi.
Discord lietotājvārds: kultuuura
Grūti teikt, vai varu norādīt tādus adminus, jo es diskusijās iesaistos tikai tad, kad man reāli ir ko teikt un tas nav off-topic. Discordā esmu ziņojis par pārkāpējiem vairākas reizes gan publiskajā čatā, gan arī privāti dažādiem adminiem. Gribu teikt, ka katrs reports ir bijis pilnīgi korekts, bet tam man nav nekādu faktu, kas to varētu apstiprināt kā tikai paši admini, ja ir paspējuši noķert pašu reportu.

Vari uzrakstīt kāpēc tieši Tev mums ir jādod admina tiesības! Ar ko Tu mums palīdzēsi, ar ko būsi labāks par citiem?!
Neteikšu, ka esmu vai būšu labāks par citiem, bet gan to, ka ienesīšu mazliet svaigumu un dažādību komandā. Ja atbildība noveļas uz maniem pleciem, esmu diezgan strikts un punktuāls, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Arī in-game, esmu redzējis, ka admini ļauj izprovocēt, sākt konfliktu, pabeigt konfliktu (t.i. iedod entertainment) un tikai tad liek sodus. Es nesaku, ka tas ir super slikti un dažreiz vajag asumu, bet ir savi limiti. Daudzi no tā mācās un tas parādās pēc tam laikos, kad serverī nav kāds, kas var uzlikt to sodu.

Tieši arī pieminot to, ka ne vienmēr ir kāds administrators serverī - aizpildīšu to punktu no savas puses. Man nav konkrēts laiks, kad es varu būt online, tas vairāk ir kā freestyle, bet bieži patrāpos uz pilnu serveri. Daudz nākas saskarties ar sliktu team-play, flashkām sejā savējiem, toksisku komunikāciju, kas arī pārvēršas par griefingu. Tas ir viens no lielākajiem iemesliem kāpēc šis pieteikums top - lai aizpildītu kādu trūkstošu robu sistēmā un turēt serveri līmenī, lai visiem ir labi pavadīts laiks pēc smagas dienas darbā.

Jābūt aktīvam mūsu forumā.
Ja pašam forumam būtu lielāka aktivitāte, tad to varētu vēl mēģināt darīt. Bet ja konstanti forumā ir pāris cilvēki, kuri nav super aktīvi, tad īsti nav saprašanas kur varētu iesaistīties. Tā nav ne cilvēku, ne foruma vaina. Te lielākoties cilvēkiem patīk uzturēties discordā vai pašos serveros, kas, manuprāt, ir pat labāk.
 

AndyCannabis

Active member
Apr 20, 2020
168
43
Jā, izskatās, ka "Foruma" aktivitāte ir uz urrā.

Es šo topic un pieteikumu izlasīju pēc darba, tajā pašā dienā un nevēlējos neko "teikt", jo es PUB neesmu bijis pēdējā laikā tas aktīvākais, jo strādāju katru dienu no 2pm-10pm(LV laika 4pm-00am), un kad esmu mājās pēc darba, serveri jau ir tukši. Sanāk ienākt serverī tikai weekendos, bet nezinu vai esmu šo cilvēku redzējis.

Ok, tagad statos, pirmā vieta iekš PUB servera, laikam laiks rakstīt pieteikumu? Es nezinu, 100h ir, it kā jau šeit ir bijis. No manām 800h serverī pacanu neesmu redzējis, bet man nav pilnīgi nekādu problēmu iedot REC, jo izklausas sakarīgs cilvēks. Rakstīt vismaz pareizi māk un ir 23 gadi. Izklausas ka galva uz pleciem ir un var iedot, ja nav galvas uz pleciem, ātri sapratīsim un noņems tās tiesības.

Domājams ar šo "forum" aktivitāti būšu vienīgais, kas teiks REC.

Veiksmi bro.
 
Last edited:

alconss

Member
Mar 10, 2022
36
14
Izlasot tavu pietekumu saprotu esi cilvēks ar galvu uz pleciem, esi manīts serverī, bet foruma aktivitāti aizstāšu ar discord, kuru tev vajadzētu uzlabot, kaut vai iesaistīties sarunās ar Kazaku :D, bet man pretenziju nav. Lai tev veicas!

+REC
 
Status
Not open for further replies.
Top