Pēc manām domām varētu ņemt laukā de_piranesi, cs_assault ( jo ir jau cs_assault_1337).
Njā, žurcītes jau ir, bet vajadzētu tomēr de_rats_2001 vietā iebāzt de_rats_1337, kā nekā vismaz dzīvoklis izremontēts un pašam foršāk!" src="/images/emotions/smile.gif" />
100% Manas domas cs_assault ir sausmigi garlaiciga un neizdeviga mape kuru parasti spelejot man ir jamaina jo zud tauta, piranesi ir laba bet loti bugaina mape un nevar izkontrolet to lai visi nebugotu, un de_rats_1337 ir vairak vietu kur tikt staigat un lidot
laigan vakar es uzliku voti uz militia...itkaa nobalsoja par...bet kad jau karte bija puseeee dalja saaka iideet ka lai liek citu karti...
bet skatiijos peec fragiem...un tiem kam iet labi citaas kartees gaaja diezgan slikti...un iespeejams karte nepatika taapec ka nav pieradushi pie kartes
office rats vajag noteikti x) SH īstenībā vajag visus rat`us x) Man liekas, ka no parastajām mapēm jāatstāj tikai dust`i, jo citās vienkārši nav interesanti x)
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 518
Pašreizēais CHILL SH mapcikls.
de_dust
de_aztec
de_cpl_mill
de_dust2
cs_1337_assault
de_tuscan
de_nuke
de_office_rats
de_italy_gign
de_prodigy
de_piranesi
de_cpl_fire
cs_assault
de_rats_2001
cs_office
de_train
de_museum
de_rats4_final
Ja ir kādi ieteikumi/kritika rakstat te pat.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 22
rats laukā

Bet, kas tā par office_rats ir? O_o
Mapes, varētu vairāk, bet es pateikšu rīt kādas varētu vēl + screeniem. Un museum vajag uzlikt paspeeleet.
Nosūtīt vēstuli
Kā tu redzi musuem ir. Rati nekad netiks ņemti āra
Office rats tur office mape, pa žurku modei ļoti liela.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 638
protams ka rati netiks ņemti ārā jo spokam viņi ļoti patīk
Ierakstu laboja xym: 9.11.2009 21:16
Nosūtīt vēstuli
Nevis dēļ manis, bet dēļ tā ka vienmēr kad uzliek kādu rat mapi sanāk tauta.Un rats mapes ir ļoti piemērotas SH.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 1861
Eu jus SH admini beidzat banot perm tos kuriem kad ienāk rādas "Roze liknot serverom" or smth.. Banojat max uz 1 dienu kas ir 1440min ;]
Nosūtīt vēstuli
Grupa: SH Admin
Ieraksti: 194
Tādus banoju uz 2h. Ar reson "Clear your config!"
Par Tēmu. office_rats normāla mape. Man patīk. Par pārējām hz. Museum par liela, un nepazīstama.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 16
Pēc manām domām varētu ņemt laukā de_piranesi, cs_assault ( jo ir jau cs_assault_1337).
Njā, žurcītes jau ir, bet vajadzētu tomēr de_rats_2001 vietā iebāzt de_rats_1337, kā nekā vismaz dzīvoklis izremontēts un pašam foršāk!
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 53
100% Manas domas cs_assault ir sausmigi garlaiciga un neizdeviga mape kuru parasti spelejot man ir jamaina jo zud tauta, piranesi ir laba bet loti bugaina mape un nevar izkontrolet to lai visi nebugotu, un de_rats_1337 ir vairak vietu kur tikt staigat un lidot
Nosūtīt vēstuli
Par assault sen jau gribēju izņemt, bet visulaiku aizmistu. De_piranesi noteikti paliks, jo tur vienmēr tauta ir...
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 30
Tātad beidzot man piedzima komentārs.
" src="/images/emotions/smile.gif" />
Vajadzētu ielikt de_cbble
un
vajadzētu izņemt de_office_rats un de_museum. [Vismaz kādu !!!]
Tātad uz doto brīdi ir manas domas.
Bet de_italy_gign ir tieši desmitniekā trāpīts!! Superīga priekš SH un kā arī pārējie rati ir kā priekš SH
" src="/images/emotions/smile.gif" />
Ierakstu laboja Elly: 23.11.2009 18:03
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 83
de_rats_2001 ssita mape pilnigi nau vajadziga sh serverim !
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 87
Lol, nē, rats FTW!
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 7
Pēc manām domām SH un Rati ir kā Cimds un Roka!
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 205
es mapciklaa veeleetos redzeet cs_militia
...sen nav kapata
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 163
Rats pilnīgi noteikti owno
Un militia varētu ielikt...Tā bija laba 
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 48
Jap office_rats vaig noteikti.
de_museum < ta gan man neparak nepatik, nezinu ka citiem, bet es neparak tadu velos mapcikla.
A un par to cs_millitia, to ari varetu ta bija laba mape prieksh SH TO es atbalstu.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 205
laigan vakar es uzliku voti uz militia...itkaa nobalsoja par...bet kad jau karte bija puseeee dalja saaka iideet ka lai liek citu karti...
bet skatiijos peec fragiem...un tiem kam iet labi citaas kartees gaaja diezgan slikti...un iespeejams karte nepatika taapec ka nav pieradushi pie kartes
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 163
Nu jā, bet tur problēma ir tāda ka, ja teroristi dabū ātri spējas tad Ct nav vienkār$i lielas izredzes uzvaret.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 161
office rats vajag noteikti x) SH īstenībā vajag visus rat`us x) Man liekas, ka no parastajām mapēm jāatstāj tikai dust`i, jo citās vienkārši nav interesanti x)