ielādēju...

Ieteikt draugiem

chill.lv forums > Chill.lv > Aptaujas

Pīpē ūdenspīpi? nepīpē nenāc ;D

g2b 

g2b

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Forum Moderator
Ieraksti: 1171
26.11.2008 01:45 teica:

Cik bieži lietojat ūdesnpīpi? :rolleyes: Kādas garšas jauciet? :unsure: Ko lejiet ūdens vietā? :huh:

Ierakstu laboja g2b: 5.04.2009 16:44

SbX* 

SbX*

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 342
26.11.2008 01:51 teica:

Ir okei... Vienmeer piektdienaas, dazreiz darbadienaas... Paarsvaraa mango vai zemenju Auksts uudens :P :D Vislabaak esot, kad esot silts uudens ar tikko iemestiem ledus gabaliem (laikam, esmu dzirdeejis shitto) :)

SolDierBoy 

SolDierBoy

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 63
26.11.2008 01:55 teica:

Nu taa..Es kadu laiku neesu piipejis ,bet pirms pus gada apmeram piipeju ka nelabais..!!! Vnm ka kads pasakums pie kada ta uudenspiipi liidz un aiziet!! Man personiigi labak patiik aabolu un kokos riekstu :P !!No kjirsu tabakas slikti paliek :mellow: !! Udens vieta esu leejis gan pienu ,gan ariii alu :P !!Ar pienu savadak neka udeni,varetu pat teikt labak :P !! Iesaku pameeginat :) !! Btw,tu man atgadinaji par uudenspiipi..laikam jaizvelk no skapja un jauzkumarii :P !! :)

Die 

Die

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 137
26.11.2008 01:58 teica:

mamma neatlauj :( :D :D

g2b 

g2b

Nosūtīt vēstuli

26.11.2008 02:00 teica:

[quote=Die]mamma neatlauj :( :D :D ya? :D piens ir maigāks par ūdeni, savādāks! :o

Bust3d 

Bust3d

Nosūtīt vēstuli

Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 785
26.11.2008 02:05 teica:

Es ar parasti lēju pienu, dūmi bija lielaki un tādi biezāki, garšas lietoju visādas, kādas tik bija, pirms kaada pus gada saplīsa u-pīpe un kopš ta laika vispār neesmu lietojis viņu :(

taarps 

taarps

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 660
26.11.2008 02:11 teica:

Pīpēju diezgan bieži no 1-5 reizēm nedēļā. Esmu lejis visu Piens - ir maigāks un ja ir pareiz daudzums labāki dūmi. Snjabis apm 100gr un parejais piens Nomr dolbi bet nu tur vaig labi sajaukt. ūdens standart. :D Liets ir daudzkas es tik tā populārakos. Esmu arii pipejis ar parasto ugunskura ogli (nav parāk labi tad vaig ļoti labas Ogles) Iesaku nelikt ne foliju ne to sietiņu Vnk ielikt to ogli standziņās un uzlikt virs tabakas Vnk (mm) Bet atrāk izdeg. <_< :P (Tagad saplīsa u-pipe :( ) ā Garšas esmu izmēģinajis Daudz :D Njus vis biežākas ir ķiršu Muliti auļu un persiku. ļoti nepatīk Pistāciju.

Ierakstu laboja taarps: 26.11.2008 02:12

SbX* 

SbX*

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 342
26.11.2008 02:57 teica:

[quote=Bust3d]Es ar parasti lēju pienu, dūmi bija lielaki un tādi biezāki, garšas lietoju visādas, kādas tik bija, pirms kaada pus gada saplīsa u-pīpe un kopš ta laika vispār neesmu lietojis viņu :( :blink: Zbis, lielie dūmi (smoke) :D Būs rīt jāizmēģina ... :)

cr3w 

cr3w

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 858
26.11.2008 03:29 teica:

Pārdodu ūdenspīpi. Vidēji liela, vienreiz pīpēta. 15 ls! Sāp galva no tās ūdenspīpes.

DetX 

DetX

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 541
26.11.2008 10:24 teica:

Cik bieži lietojat ūdesnpīpi? rolleyes.gif - Reti, kautvai man mājās stāv lielā udenspipe ar dahujushi tabakas :D Bet vnk piegriezas jaw vinja, ieprieksh visu laiku pipeju vinju. Kādas garšas jauciet? unsure.gif Man lična patika ābolu,mango, citronu man liekas. Man jaukt vinjas kopa nepatik. Ko lejiet ūdens vietā? huh.gif Vienreiz bija mēģināts ar vīnu ( pretigi ) Bet parasti ūdeni. Ar šņabi nav mēģinats, bet šķiet ka būs pretīgi :D

Qce. 

Qce.

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 659
26.11.2008 15:37 teica:

[quote=cr3w]Sāp galva no tās ūdenspīpes. Same hier... tipa jau norm paris reizes var uzvilkt, bet ja vairak sak sapet :) esu tikai ar udeni, laikam tapec ka nesu pro ;)

Ierakstu laboja Qce.: 26.11.2008 15:37

JOKER 

JOKER

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 69
26.11.2008 15:48 teica:

smoke `n fly :rolleyes: man vislabak patik ar vīnu pīpēt . tabakas miļākās - coca cola, jasmīna un piparmētru . ;)

g2b 

g2b

Nosūtīt vēstuli

26.11.2008 16:14 teica:

ar atštālētu kōlu( no ledusskapja) un banānu vai zemeņu tabaku ir gūūd, saldi :P

hawok^_~ 

hawok^_~

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1094
26.11.2008 17:20 teica:

Nee, apsiekaloju [teikums ar dzilju domu] Nu labi ja nopietni,tad jaa :mellow: iisteniiba visbiezhak izvelos defaulto variantu ar uudeni un kkadu aabolu tabaku.bet ,protams, ir meginati arii visadi brinumi ar shnjabi,alu, kolu(JAA KOLU, TU IZLASIJI PAREIZI) utml.

Ierakstu laboja hawok^_~: 26.11.2008 17:28

SkaM^ 

SkaM^

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 846
26.11.2008 18:21 teica:

Piparmētu un ūdens parasts. Vairs nelietoju, jo pēc pipēšanas visu laiku bija tada sajūta, ka gribas vemt...

kurjers 

kurjers

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 134
26.11.2008 20:11 teica:

Sanāk ka pīpēju gandrīz katru dienu .. Mīļākā tabaka : ķirsis. Tabaku shitlists: banāns, kokos, jaunais ābols, piparmētra, apelsīns ( jauanis), ķirsis (clepatra firmas.), PLūme un vēl šis tas. FAv: ķirsis, kanēlis, vīnoga, kazene. Pīpi ar visu ūdeni ieliekat leduskapi, tad kad viss ir ledaains ir vnk super dūms, tāds auksts, nu vnk njam :)

DeaDLighT^ 

DeaDLighT^

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1861
26.11.2008 20:21 teica:

Cik bieži lietojat ūdesnpīpi? katru 2dien mby katru dienu nezinu ^_^ Kādas garšas jauciet? ķirsis zemene (lick) Ko lejiet ūdens vietā? to pashu uudeni citreiz kad nauda bonīti ;D

Grunt 

Grunt

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 9
26.11.2008 21:39 teica:

1. Pīpēju nepārāk bieži, kādas reizes 3-4 mēnesī. 2. Pīpēju ar piparmētru, ķiršu, zemeņu. Ja kādas līdzi ir kaut kas cits, arī to var izmēģināt. Jauktas kopā ir ļoti daudz. :D 3. Sākumā lēju ūdeni, pēctam pārgāju uz pienu, tagad visu laiku leju pienu. Kad ir pavairāk cilvēku arī šņabis tiek pieliets.

dzēsts lietotājs
26.11.2008 22:18 teica:

Stāv man uz plaukta, bet pīpēju 1 reiz mēnesī :D

husiits 

husiits

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 115
26.11.2008 22:46 teica:

Ir man bet pīpēju kopā ar draugiem jo kopā jautrāk! Parasti lejam šnabi! Lai foršāk pīpējās!

1 lietotājs:
0 viesi