- In-game segvārds - overseer
- Vecums - 27 gadi.
- Links uz statiem - nestrāda bet kaut kur topa esmu !
-
Jābūt vismaz 4 čīteru reportiem ( http://chill.lv/forum/7/citeri ) - Divi linki laikam ir ! Parsvara čata bļauju pēc admina jeb adminchata bļauju ! Problēmas ar čīteru atpazīšānu nav
- CS adminēšanas pieredze?(kur iepriekš esi adminējis) - cs.snr.lv, dd2.pick.lv, cs.kso.lv un vēl bijuši serveri kur adminējis bet nav bijuši tik populāri. Nekad nav bijušas ar mani problēmas ka ar adminu nevienā serverī.
- Kāpēc mums Tev būtu jādod tiesības un kādam mērķim tev viņas vajag? - Spēleju parasti vakaros vai drīzak naktīs kad nav ADMINU. Nav kas uzliek dd2x2 jo esam 4 vs 4 vai arī ka citus vakarus kāds ienāk ar aim+wh un tauta paliek 0 ! Gribu vnk atbrīvoties no nelūgtiem visiem vai nomainīt mapi uz mazo dd2x2 kad tās būs nepieciešams.
- Kad esi redzams serverī un cik daudz tur tusējies? - Ka jau minēju spēlēju pārsvarā vakaros jeb naktīs kad adminu parādīšanās ir ļoti minimalā. Esmu arī pa dienu redzams bet tās ta retāk tapat ka no rītiem.
- Kuru access līmeni vēlies? Ar pamatojumiem katram flagam - Level 3. Vajadzētu klāt votemap lai vakaros varētu uzlikt dd2x2.
k-. ieteica otro reizi raksīt pieteikumu