[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin ADSKIYMASHIN-
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.chill.lv
[AMXBANS] Reason: 'pardomaparsaviemvaardiem'
[AMXBANS] Length: '1 day'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1721804829'
[AMXBANS] Your IP: '82.193.84.200'
[AMXBANS] =======================================
http://yy.lv/download.php?f=143500
Acc nost tam mēslam. Ko čalis iedomājas - prosta paņem nobano citu adminu. Paņem un serverī vienkārši sāk pub čatā rakstīt "nu man tevi nobanot vai nē?" un prikolam sāk provocēt "nu ko tu tāds kluss" un "pasaki man kaut ko".
Būtu es tik debīls kā Tu, nožēlojamais kviepli, es būtu paspējis tev tādu pašu banu uzlikt.
Es saprastu, ja tas mēsls būtu kaut kāds banu moderators vai foruma moderators vai jebkas cits - tad viņam būtu visas tiesības mani banot par kaut ko, bet paņemt nobanot līdzvērtīgu adminu - tas vienkārši liecina par viņa smadzeņu līmeni.
Paskataties demo.
ja kas es vēlarvien rakstu no proxy, sooo teksts gan jau atkal būs bez rindkopu atstarpēm.
Es esmu debils , un solijos nobanot tevi , es to izdariju PACAN SKAZAL PACAN ZDELAL!
Viss siikais kvepli churka maza , tu esi dalecies , meesla gabal. taadus ka tu STULBOS EBANOS LOXUS vajag vispaar likvideet , jo tu speciali visu laiku bez teemaa dirsies virsuu visiem ! , tev nekad nebija uzdirsts virstuu , bet tu ar saviem MEGA GUDRIEM komentariem dirs virsuu visiem bez iemesla! pohuy ka admin pohuy ka kaads cits , bet tev riktiig gribaas ne? , pats uzraavis , pats njaudi! DA POHUJ kas tu esi , redzeeshu serverii banoshu visu laiku , tapeec ka tu esi tas kas izraisa caurumus kollektiiva!
Tu speciali dirsies lai tikai viens uz otru saak dirsties un izjaukt attiecibas starp adminiem un speletajiem!
Man NEVIENS NEKO NEBIJA TEICIS PEEC TAA BANA! JO TU ESI LOXS EBANIJS , ES TEVI PROVOCEJU , bet tu KAA MAZAIS DAUNJUKS PAVEDIES un saaki dirsties tev neviena rupja vaarda nebij teikts tavaa adresiite , bet tu tikai maaki ka KROPLIS mauka utt.
Zini ko idiot , es domaaju ka tev 13-15 gadi , tu studzini maajas pie kompja vakaros skatoties lielu puiku filmas! Tevi maajas droshvien kad tev bij vel mazaak draaza sencis vakaros lai tu nebuutu tik stulbs , kaads esi , bet tomeer tas nepaliidzeeja!
es pat necentīšos atbildēt, tikai aizsūtīšu šito topiku kādam no tehniskajiem, lai redz tavu valodiņu.
un tu vēl brīnies, ka es šitādam garīgam invalīdam kaut ko diršu virsū
nožēlojami
hawok , man ar nerviem viss ir kaartiiba, un ar pacietiibu ariii , bet shitas siikais ir izdomajis vinju paarbaudiit , es sen jau vaarijos delj shitaa, bet nu tomer neiztureeju , un izteicu visu ko domaju par sho kneveli , taadu iela satikt , es vinjam ne to chto sistu , es vinjam visas rokas kajas pirkstus paarlauztu lai paliek invaliids , un kad nakamaja reize domaat pateikt kropli redzeet sevi kaads vinsh ir!
DA SUUTI KUR TU GRIBI NOZHELOJAMAJS SIKAIS PERDELI , ej njaudi tehniskaiem ;] , GALIIG PAJAAT , nedomaju ka tevi ljoti klausiis , jo viniem ir probleemas svarigaakas ;] neka tevi izklausiit!
Drosh vien jau meeli ar konifoli nosmeereeji pirms tam kad izlaiziit vinjiem ASS'us lai vini man paaris flagus nonem! ?
Es esmu debils , un solijos nobanot tevi , es to izdariju PACAN SKAZAL PACAN ZDELAL!
Viss siikais kvepli churka maza , tu esi dalecies , meesla gabal. taadus ka tu STULBOS EBANOS LOXUS vajag vispaar likvideet , jo tu speciali visu laiku bez teemaa dirsies virsuu visiem ! , tev nekad nebija uzdirsts virstuu , bet tu ar saviem MEGA GUDRIEM komentariem dirs virsuu visiem bez iemesla! pohuy ka admin pohuy ka kaads cits , bet tev riktiig gribaas ne? , pats uzraavis , pats njaudi! DA POHUJ kas tu esi , redzeeshu serverii banoshu visu laiku , tapeec ka tu esi tas kas izraisa caurumus kollektiiva!
Tu speciali dirsies lai tikai viens uz otru saak dirsties un izjaukt attiecibas starp adminiem un speletajiem!
Man NEVIENS NEKO NEBIJA TEICIS PEEC TAA BANA! JO TU ESI LOXS EBANIJS , ES TEVI PROVOCEJU , bet tu KAA MAZAIS DAUNJUKS PAVEDIES un saaki dirsties tev neviena rupja vaarda nebij teikts tavaa adresiite , bet tu tikai maaki ka KROPLIS mauka utt.
Zini ko idiot , es domaaju ka tev 13-15 gadi , tu studzini maajas pie kompja vakaros skatoties lielu puiku filmas! Tevi maajas droshvien kad tev bij vel mazaak draaza sencis vakaros lai tu nebuutu tik stulbs , kaads esi , bet tomeer tas nepaliidzeeja!
VSJO GL PUIKA SVOBODEN!
Ir tāds labs teiciens - daudz dirš,maz dara.
P.S. Man ļoti gribētos zināt,kā Tu atpazīsti čīterus? Es vakar iegāju ar niku - Lienīte,spēlēju,spēlēju... pēkšņi ienāc serverī nobano mani uzreiz un izej ārā. Tu pat nepaskatījies. Malacis.
Mini, Tu doma ka es taa pat braucu augumaa cilveekam bez nekaadas baazes?
Es ilgi cietos , ka vinjsh apdirsh visus , un mani arii. kritizeeja noniecinaaja lamajas , utt.!
Tikai es taads cilveeks kursh ilgi savaa adresaa nevar klausiit rupjibas un visskkadus meeslus!
Mini - es esmu zephyr angry deathmachine - ADSKIYMASHIN-
Chucky miiljajs , kalab nav viss kaa peec formas? SUDZIBAS SADALJA AR VISU DEMOCHKU?
Un veel, nu vispaar Adminiem ir taada SPESHAL FUNKCIJA KA ALL LOOK , tas noziimee ka es palieku dead, bet paarlecu uz speciem un neraadaas visiem tas , bet nu gan varu skatiities jebkuru speletaju ! izliec demo , ljausim paarejiem pastiities un pateikt kas un kaa! es klicinaju gan uz tevi gan uz pretinieku , kur vinjsh tur tavs meerkis , vinjsh izskrien kamer tu aizkaistes uz otru pusi tu izej aara atkal skaties bet tikai jau uz otru pusi !
Man vienalga - nevienam bez pamata es nekad neko nediršu virsū.
Tu uztaisi topiku, činkstot, ka Ilzei redz noņemts bans, ka tā tagad nevarēs, lai visi moderatori raksta savus kaut kādus anti/rec, super doma, jē jē jē.
Tad vēl tu katra trešā teikumā raksti kaut kādus - Drosh vien jau meeli ar konifoli nosmeereeji pirms tam kad izlaiziit vinjiem ASS'us lai vini man paaris flagus nonem! ? - šitādus idiotismus, un brīnies, ka es Tev kaut ko diršu virsū. Tagad noskaidrosim vienu - Tu man banu serverī uzliki par to, ka es Tevi forumā nosaucu par "debīlu", ja? Jo ja tā, tad banu saprotu - jūties bezspēcīgs forumā, bet ieejot serverī esi īsts vecis - tipiska bērnišķīga rīcība. Vienmēr esmu ņirgājies par šādiem cilvēkiem, kas uzdrošinās rakstīt "ienāksi serverī es tevi nobanošu" tekstus. Kas tas par adminu, tas ir bērns ar neattīstītām smadzenēm. Un ja tā - ja patiešām nobanoji mani par to "debīls" forumā - tad varu paziņot, ka esi pārkāpis galveno parasta admina likumu - banot par serverī izdarītiem pārkāpumiem, nevis taisīt huiņas. Tas ir apmēram tas pats, kas es sastrīdētos ar savu draugu un tagad, lai viņam ieriebtu nobanotu viņu chillā. Tieši tāpēc visos serveros prasa gadus pie acc pieteikuma - 16+ gadīgs cilvēks spēs savaldīties. Tu nespēj. Anyway, es vienmēr paturēšu pie sevis iespēju nodirst cilvēkus, kas dara/raksta kaut ko debīlu - un adskiymashin gadījumā, viņš to dara praktiski katrā otrā teikumā (ja gribētu, es varētu ņirgāties tagad pat par viņa gramatiku, kas ir vienkārši nožēlojama, vai par viņa - pacan skazal, pacan zdelal - kas izskatās pēc cilvēka ar dauņa sindromu rakstīta) - bet nu fakts kā tāds, par ko es sūdzos - viens admins otru adminu 1) publiski serverī draudēja ar tekstiem - eu, banu gribi -, - eu, ko tāds kluss - ,- eu pasaki man kaut ko - , - es tagad domāju vai tevi nobanot; - kuru laikā es neko viņam neatbildēju, jo domāju ka vienkārši apniks un aizvērsies; 2) 30x gagoja prikolam, krieviski kviecot "tknis suka"; 3) nobanoja otro adminu; 4) Forumā uzdrošinas rakstīt - es tev seju izsitīšu komentārus (par ko es jau pēc viņa rakstības stila un bildēm esmu paņirgājies reizes 10). Kopumā man neliekas, viņš ir rīkojies admina tiesībām atbilstoši, bet nu ne man lemt to vai šāds cilvēks ir pelnījis iespēju adminēt.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Banned
Ieraksti: 37
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 362
Te jus abi bijat pelnijusi atputu...
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 56
VSJO GL PUIKA SVOBODEN!
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 1094
da labi, chilla ta ir ierasta prakse - adminiem banot adminus. esmu ~5x bijis nobanots,jo kads nevar saturet savus nervus.
desa lox.
Ierakstu laboja hawok^_~: 28.07.2010 22:06
Nosūtīt vēstuli
Nosūtīt vēstuli
hawok , man ar nerviem viss ir kaartiiba, un ar pacietiibu ariii , bet shitas siikais ir izdomajis vinju paarbaudiit , es sen jau vaarijos delj shitaa, bet nu tomer neiztureeju , un izteicu visu ko domaju par sho kneveli , taadu iela satikt , es vinjam ne to chto sistu , es vinjam visas rokas kajas pirkstus paarlauztu lai paliek invaliids , un kad nakamaja reize domaat pateikt kropli redzeet sevi kaads vinsh ir!
DA SUUTI KUR TU GRIBI NOZHELOJAMAJS SIKAIS PERDELI , ej njaudi tehniskaiem ;] , GALIIG PAJAAT , nedomaju ka tevi ljoti klausiis , jo viniem ir probleemas svarigaakas ;] neka tevi izklausiit!
Drosh vien jau meeli ar konifoli nosmeereeji pirms tam kad izlaiziit vinjiem ASS'us lai vini man paaris flagus nonem! ?
Ierakstu laboja MARUSSIA-: 28.07.2010 22:09
Nosūtīt vēstuli
Nosūtīt vēstuli
HAHAHAAAAAAA , es neesmu tik bomziigs ka tu lai elika seedeetu un ostitu smirdigas zekes ;]
Starp citu es izstos taads mieriigs , bet tev ar prieku piesistu visu seju zilumos , un tici man, izdotos ar 10+ ;]
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 362
Caliem augsts IQ....
Nosūtīt vēstuli
Grupa: SH Admin
Ieraksti: 274
Со стороны смешно выглядит!
Но думаю надо кого-то действительно наказать.!!.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 262
Ir tāds labs teiciens - daudz dirš,maz dara.
P.S. Man ļoti gribētos zināt,kā Tu atpazīsti čīterus? Es vakar iegāju ar niku - Lienīte,spēlēju,spēlēju... pēkšņi ienāc serverī nobano mani uzreiz un izej ārā. Tu pat nepaskatījies. Malacis.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 978
Amm es palasiju sakumu un man pietika manuprat marussia deretu mazliet piebremzeet un iemacities cilveeciigi runaat..
Interesanti kursh vinjam pieskira kadas privilegjijas ? Jaapdomaa vai taadam ir vispar vinjas nepieciesamas!
Nosūtīt vēstuli
Mini, Tu doma ka es taa pat braucu augumaa cilveekam bez nekaadas baazes?
izliec demo , ljausim paarejiem pastiities un pateikt
kas un kaa! es klicinaju gan uz tevi gan uz pretinieku , kur vinjsh tur tavs meerkis , vinjsh izskrien kamer tu aizkaistes uz otru pusi tu izej aara atkal skaties bet tikai jau uz otru pusi
!
Es ilgi cietos , ka vinjsh apdirsh visus , un mani arii. kritizeeja noniecinaaja lamajas , utt.!
Tikai es taads cilveeks kursh ilgi savaa adresaa nevar klausiit rupjibas un visskkadus meeslus!
Mini - es esmu zephyr angry deathmachine - ADSKIYMASHIN-
Chucky miiljajs , kalab nav viss kaa peec formas? SUDZIBAS SADALJA AR VISU DEMOCHKU?
Un veel, nu vispaar Adminiem ir taada SPESHAL FUNKCIJA KA ALL LOOK , tas noziimee ka es palieku dead, bet paarlecu uz speciem un neraadaas visiem tas , bet nu gan varu skatiities jebkuru speletaju !
Ierakstu laboja MARUSSIA-: 29.07.2010 04:14
Nosūtīt vēstuli
Ierakstu laboja desa123: 29.07.2010 13:16
Nosūtīt vēstuli
Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 795
чё вы тут панику подняли бан на 1день \
TC