ielādēju...

Ieteikt draugiem

chill.lv forums > Serveru tīkls > Chill in WILD Public > Sūdzības

SVARIGI ipsakritibasbani! TIKAI ADMINIEM , MODERATORIEM! SVARIGI!

MARUSSIA- 

MARUSSIA-

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 56
24.07.2010 02:55 teica:

Taatad.
Tiko teemaa zemaak tika nonemts bans, meitenej Ilzej , esmu redzejis vinju serverii..

Bet, ir liels bet NOTEIKUMI IR VISIEM VIENAADI , un vienalga paziisti adminu vai nee.. kalab nenemaas bani nost citiem cilveekiem, citiem sakiet ka no demo no party , vai tev sheit "smsunban" . saprotu visi grib nopelniit. bet es domaaju ka shitaa bana nonemshana ir CITU NENONEMTU BANU PAR IP SAKRITIBU VALDNIEKIEM DISKRIMINAACIJA!

Mans piedavaajums , no shi momenta visi topici par ipsakritibu , ienemt veera un taisiit vote. ar REC un ANTI par vai pret nonemshanu taa bana , bet izksatiit banus tikai kuri ir vismaz meenesi veci , jo parasti chiiteri (iistie) kunkst par ip sakritibu uzreiz peec bana sanemshanas! REC un ANTI tas vote kopumaa ir domaats lai izlemt cik cilveeks godiigs pret mums kaa uz katra cilveeka viedokli izteiksies.! nu ja isteniiba ir sakrista ip un vinjam atteica , tad sorry :D u are bornd EUGENE :D

Kr4 domaaju ka shii buus Riktiiigaaaka EXTRA no www.chill.lv projekta.

Jo ir vairaaki gadijumi kad, cilveeks tik tieshaam nav pelnijis sho banu! bet deelj provaidera un dinamiskaa Ip sakrita ip adresiite.!

Domaaju nav loogiski atsist cilveekiem gribeeshanu speelet shinii projektaa.! toties ja kadam mazulim ar shkiibaam rokaam iznaaks taa izsprukt, nedomaju ka vinjsh lietos palig programas , bet ja lietos 80% ka vinjsh tiks nokerts!

VOTE PAR SHO TEEMU! REC ANTI uz pienemshanu www.chill.lv arsenaaala!

Control 

Control

Nosūtīt vēstuli

Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 583
24.07.2010 10:30 teica:

Tas pa to ilzi ir tīri pohuj, jo ja ir zināms cilvēks, tad ņem nost, bet ja kaut kāds čalis kuru pirmo reizi redzi, tad unban nav vērts dot jo uzticība ir nulle!

P.S. man ir bijusi ip sakritība un protams bans ir ņemts nost! :P ar nezināmajiem cilvēkiem nav vērts pērties.

Bet nu + tavā tekstā ir kad, vairāk cilvēku būs un mošk čītaku!

t0nt0 

t0nt0

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 270
24.07.2010 10:41 teica:

Tak es nezinu.. Es parasti paskatos banlistā, ja bans ir baigi vecs, tad es unbanoju. Ja kas, tad vienmēr var nobanot vēlreiz... :)

Šito ritīgi tagad nevajg celt..

Sākumā derētu galvenajam galam tikt galā ar pārējo herņu.

Swordfish* 

Swordfish*

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 339
24.07.2010 11:17 teica:

karoche izlasiju tikai pirmo teikumu, un atbildeeshu, Ilzi//** pazistu spele cs vinja pavisam nesen, un pat nezin kas ir wh !!! taa kaa nevajag te pljuutiit !!!

dixon 

dixon

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 801
24.07.2010 12:22 teica:

vēlreiz atkārtošos! kāpēc neņem nost mēnesi vecus banus!jo ir tādi frukti, kas izšaudas pa citiem projektiem un pēc tam grib nākt atpakaļ, bet nevar jo nav dinamiskā ip!

ja jau Tev ir dinamsikā ip un Tu neesi pazīstams serverī!! tad gaidi kad nomainīsies :LD

un pazīstamiem vnm ir priekšrocības.. neko darīt ja neesi bijis no aktīvakajiem šajā komūnā.. jo bez aktivitātes neiemantosi uzticību

MARUSSIA- 

MARUSSIA-

Nosūtīt vēstuli

24.07.2010 14:00 teica:

Man liekaas ka tu Sword tikai esi speejigs izlasiit pirmo teikumu , un neko vairaak. Tas ir galiigi pie kaajas paziisti vai nee.. NOTEIKUMI VISIEM VIENAADI!

Prieksh kam tautaj atnemt shanci? , jebkuraa gadijuma varees nobanot!

juus vienmeer tikai uz miinusiem ar pirkstu raadat. bet uz plusiem pat neskataas! No shitaadas shtellas chills buus liidz 3 panakti FULL. poh ka chiiteri buus, vini vienmeer bija un buus, un adminiem treninjsh plusaa!

Ja kaadam vel joprojam NEDALECA! MARUSSIA- a.k.a ADSKIYMASHIN-

Ierakstu laboja MARUSSIA-: 24.07.2010 14:02

Heinz 

Heinz

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1817
24.07.2010 14:16 teica:

Nav noteikumu attiecībā uz to, ko būtu jādara tādos un tādos gadījumos un kamēr tādu nebūs, katrs darīs pēc sirds patikas. Es jau senāk nolēmu, ka banus, kuri saņemti ip nomaiņas rezultātā, ņemšu nost tikai un vienīgi adminiem, neatkarīgi no bana vecuma.

Naiky 

Naiky

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 2296
24.07.2010 15:28 teica:

Kaut kada zina es tev piekritu ! bet ta ir meitene + zinama un meitenem ir iznemumi !

Ierakstu laboja Naiky: 24.07.2010 15:28

Olips 

Olips

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 331
24.07.2010 21:19 teica:

+++++++

Vismaz mazāk zināmiem būs iespēja dabūt unban kaut vai minimāla ,bet būs.

xym 

xym

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 638
25.07.2010 10:42 teica:

Olips

+++++++

Vismaz mazāk zināmiem būs iespēja dabūt unban kaut vai minimāla ,bet būs.

neizlasīji topika nosaukumu , tikai adminiem un moderatoriem ?

pi0neer- 

pi0neer-

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 795
25.07.2010 12:33 teica:

Naiky

Kaut kada zina es tev piekritu ! bet ta ir meitene + zinama un meitenem ir iznemumi !

+1

desa123 

desa123

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Banned
Ieraksti: 37
25.07.2010 13:28 teica:

Marussia, Tu esi debīls? Kā Tu raksti, ak dievs - "vote rec anti, tikai admini, moderatori" - ej dirst nahuj. "Kr4 domaaju ka shii buus Riktiiigaaaka EXTRA no www.chill.lv projekta." - ble kāda ekstra, smadzenes saspiedis esi? Ilze ir zināms cilvēks, nahuj lai banu nenoņemtu. Ban moderatori zināmiem cilvēkiem par ip sakritību banus ņem nost - jo zina, ka tie cilvēki ir ilgu laiku šeit apkārt un viss. Ienāk kkāds cirvis ar pirmo postu ieraksta "es te jau 10 gadus spēlēju, man tagad ip nomainījās pirms stundas un šitas bans norauts pirms divam stundām - plz unban" - neviens tadus banus neņems nost. Topika jēga 0, taisat ciet.

scattman 

scattman

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 30
25.07.2010 21:04 teica:

Man arī ir bijušas ip sakritības man pat ir vairākas ip.

MARUSSIA- 

MARUSSIA-

Nosūtīt vēstuli

26.07.2010 01:00 teica:

desa , tu par savu lielo muti atbildeesi , nuugji!

Idiot , lieta taada, cilveeks grib ieiet pirmo reizi uz chill.lv vinjam TABULA U'VE BANNED FROM THIS SERVER! ko dariit? IDIOT !

es tev saku churka tu chilla neradiisies sikais pimpis , es tevi nobanoshu urku mazo! Mana pacietiba par taviem vaardiem beigusies kuciite maza!

hawok^_~ 

hawok^_~

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1094
26.07.2010 10:55 teica:

def chill razborki ;DDD

MARUSSIA- 

MARUSSIA-

Nosūtīt vēstuli

26.07.2010 14:52 teica:

hawok. tas nav vairs deffs . kad vinjsh vispaar beztolkaa dirsh virsuu. 

IZNICINAT , NOSIST , IEKAPAAT, NOSHAUT , IEDZIIT DIBENAA MIETU, PAARGRIEZT RIIKLI !

Mārcis 

Mārcis

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 538
26.07.2010 15:37 teica:

Labs džeki, nebiju gaidījis, ka te vēl kādreiz kaut kas smieklīgs notiks :D

NewMan3213 

NewMan3213

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 37
26.07.2010 20:01 teica:

+ :):):)

Ilze//** 

Ilze//**

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 41
26.07.2010 20:22 teica:

Nu labi varbūt tagad es :D Tā nezinu kāpēc bija bans, jo atbraucu no Rīgas uz laukiem un še te uz šo IP bans tā kā, nu sorry, ja kādam baigi traucēja mans unBANS :)

NuTTs 

NuTTs

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 2
26.07.2010 20:26 teica:

Marussia aizej paraudi ;(

1 lietotājs:
0 viesi