es te vineaa citaa komuunas portaalaa lasiiju... ka valve esot uzsaakusi ciinju pret non steam serveriem..un tur tieshi ariitas bija mineets...taakaa pieljauju iespeju ka varetu ar to buus saistiiba
rakstu nokopeeju no taas komuunas!!!!! nezinu cik nu patiesa ir shii informacija bet nu izskataas patiesi!
Šodien visos projektos kuriem ir nonsteam serveri notiek brīnumu lietas, visu laiku serveri karās nost un uzrāda kad nav konekcijas, ...... administrācijai uzreiz saku, kad tā nav jūsu vaina, cik es noprotu tad Valve ir kko uzsākusi pret nonstemeriem, tātad varētu būt tuvākajā laikā nonsteam serveri tiks visi nahrinizēti, un būs jāgaida jaunais craks, visticamāk protokol 49, pašlaik tās ir balmas kas klīst pa visiem projektiem, tādiem kā - gign, chill, dogm, mostwanted nu un citiem augsta mēroga. Rakstu šo te šeit, jo arī šodien nav iespējams war3 uzspēlet iegāju serveri, piecas reizies man šito izmeta, un es gāju citur spēlet, bet visur kur iegriezos, man tas pats bija, pašā sākumā nodomāju ka vaina ir mana pc/netā, bet izrādas kad daudziem tā ir...
Ierakstu laboja supersonic [TOTALS SUPERS]: 9.07.2010 13:41
Itkā kkāds bots jau ir, nez kas to taisījis valve vai kāds vnk izdomājis nest no serverus, jo šaubos, ka katram serverim ik pa 5min kāds sīkais exploit'os serverus.. ja kas, tas scripts/exploits/sauciet kā gribi ir publiski pieejas, pats pārbaudīju, strādā..
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 3
Nezinu kur šo vajadzēja rakstīt, bet serveris šodien ik pēc 7, 8 minūtēm slēdzas arāa
Nosūtīt vēstuli
Grupa: SH Admin
Ieraksti: 205
es te vineaa citaa komuunas portaalaa lasiiju... ka valve esot uzsaakusi ciinju pret non steam serveriem..un tur tieshi ariitas bija mineets
...taakaa pieljauju iespeju ka varetu ar to buus saistiiba
rakstu nokopeeju no taas komuunas!!!!! nezinu cik nu patiesa ir shii informacija bet nu izskataas patiesi!
Šodien visos projektos kuriem ir nonsteam serveri notiek brīnumu lietas, visu laiku serveri karās nost un uzrāda kad nav konekcijas, ...... administrācijai uzreiz saku, kad tā nav jūsu vaina, cik es noprotu tad Valve ir kko uzsākusi pret nonstemeriem, tātad varētu būt tuvākajā laikā nonsteam serveri tiks visi nahrinizēti, un būs jāgaida jaunais craks, visticamāk protokol 49, pašlaik tās ir balmas kas klīst pa visiem projektiem, tādiem kā - gign, chill, dogm, mostwanted nu un citiem augsta mēroga. Rakstu šo te šeit, jo arī šodien nav iespējams war3 uzspēlet iegāju serveri, piecas reizies man šito izmeta, un es gāju citur spēlet, bet visur kur iegriezos, man tas pats bija, pašā sākumā nodomāju ka vaina ir mana pc/netā, bet izrādas kad daudziem tā ir...
Ierakstu laboja supersonic [TOTALS SUPERS]: 9.07.2010 13:41
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 2435
Ceru, ka fixed, itkā uzliku jaunākus crackus..
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 94
Divaini ka Valve par shito saka domat tikai tagad...
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 100
Domāju ka tas nav pirmo reizi !
Kautvai latvija ir čuhņa kur vis nonāk kā pēdējiem nu arī iskatās ka tgd arī internetā apdala mūs
Jebkurā gadijumā īstenībā stīms noderētu ! ja šitas būtu stīm serv tad čiteru procents kristos !
Ierakstu laboja Dāvids: 9.07.2010 14:39
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 2435
Itkā kkāds bots jau ir, nez kas to taisījis valve vai kāds vnk izdomājis nest no serverus, jo šaubos, ka katram serverim ik pa 5min kāds sīkais exploit'os serverus.. ja kas, tas scripts/exploits/sauciet kā gribi ir publiski pieejas, pats pārbaudīju, strādā..