ielādēju...

Ieteikt draugiem

chill.lv forums > Serveru tīkls > Chill in WILD Public > Tiesības

2nd try andr1x @ chill veterāns

Andr1X 

Andr1X

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 114
22.06.2010 03:27 teica:

1. Nick : Tātad spēlēju zem nika Andr1X, kā jau atceraties no iepriekšējā topika.

2. Vecums : Šobrīd esmu 17 gadus vecs, Augustā būs apaļie 18.

3. Pilsēta : Dzīvoju es Druvā, tas ir, 5km attālumā no saldus.

4. Esmu bijis admins šādos serveros (konkrēti serveri) : Esmu adminējis iekš wild.oo.lv, cs.chill.lv, kz.chill.lv

5. Dienā vidēji serverī uzturos (h) : Serverī uzturos diezgan no 1 līdz 3 stundām. 

6. Serverī parasti esmu (pl: no... lidz...) : Parasti sererī uzturos no 12:00 - 14:00 un 18:00 + ,tas ir, līdz vēlai naktij. 

7. Vai esmu nospēlejis serverī 9,000,000 stundas? : Iekš chill/wild spēlēju jau no 13 gadu vecuma, tas ir 5 gadus. Nebrīnos, ka šis stundas būtu arī nospēlētas- links uz statiem: http://stats.chill.lv/public/2010/player.php?id=39170

8. Vai esi izlasijis iepriekš minētos noteikumus? : Viennozīmīgi

9. Informācija (par sevi, kapēc vēletos tiesības, kapēc mums būtu jāizvēlas tieši Tevi! ) : Adminēju jau kopš 13 gadu vecuma, access man uzticēja mini, kopš tā laika cik atceros par mani bija tikai 1 sūdzība, par nepatiesu banu. Toreiz atteicos no access pats, jo bija lieli plāni, kas bija jaizdara. Pēdējā laikā man ir daudz laika, tādējādi labprātīgi pavadu laiku spēlējot iekš cs.chill.lv, vēlos šo spēlēšanu, jeb atpūtu padarīt vēl interesantāku netikai sev, bet arī citiem. Kā arī esmu pagātnē noziedojis arī chillam kādu naudiņu attīstībai.

Zinu tagad būs liela kritika, bet tā ir vienmēr, nav nekas pretim par to.

Ierakstu laboja Andr1X: 22.06.2010 03:29

-chucky 

-chucky

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 262
22.06.2010 03:30 teica:

esi ilgāk nospēlējis,cerēsim,ka pārējie piekritīs.

esi biežāk bijis serverī,personīgi es,neēsmu manījis  kaut kādu necieņas izrādīšanu pēdējā laika. atceros arī agrāk kad spēlēju šeit. vecās vērtības :D

kapēc lai nemēģinātu vēlreiz.

dodu REC!

Ierakstu laboja -chucky: 22.06.2010 03:30

sm1g 

sm1g

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Forum Moderator
Ieraksti: 665
22.06.2010 07:13 teica:

Klausies, neforsē te. Nedēļa normāli nav pagājusi. Atteica, tad atteica. Pamēģini pēc pāris mēnešiem.

1 lietotājs:
0 viesi