ielādēju...

Ieteikt draugiem

chill.lv forums > Serveru tīkls > Chill in WILD Public

diezgan interesanti? par acc

gop|slipe^ 

gop|slipe^

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 652
3.05.2010 21:30 teica:

Es tā skatos mums jauni admini ir. Tātad sharp acc uz pub foruma aktivitāte 0 pieteikums nav, servera apmeklējums - ļoti reti. Tad kāpēc lūdzu šim ir acc?

Otrs jaunēklis ir pi0ner aktivitāte forumā ir bet ļoti kaitinoša, un aizskaroša,katrs vina ierkasts ir vai nu :) vai kkas aizskaroš vai nesaprotams. acc pieteikums nav, Kāpēc šim ir acc?

tad pasakat kurš ir tas kas acc svaida gandrīz kuram katram? vēlviens bija cilvēks, bet neatceros nick tāpat nav pieteikuma utt.

Tad kāda velna pēc mēs visi pārējie citi admini sitamies lai dabūtu acc uz pub, ja var dabū tāpat paprasot, rakstam pieteikumu gaidam rec, anti un domājam vai būs pietiekoši rec lai dabūtu šīs tiesības.

Kaut kā pēdējā laikā chill iet uz grunti visiem viss ir pofig, dara ko grib noteikumi var teikt nav, tad kāda jēga bija rasktīt tos noteik. ja neviens neievēro.

Lab atzīšos dabūju flagu(votemap) uzprasot vnk, bet tas atainojas manā darbībā ar acc :)

Tad lūdzu vismaz tos acc neisvaidat, tad vismaz iedodat tiem kas uzraksta pieteikumu nevis tiem kam viņa vispār nav.

Gribētu redzēt kuriem ir acc un nav pieteikuma uzrakstot pieteikumu vaj būtu vispār kāds rec, nu varbūt daži

Paldies par uzmanību :)

kaza4ok 

kaza4ok

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Forum Moderator
Ieraksti: 943
3.05.2010 21:35 teica:

es, piemēram, ļoti ļoti gribēju aliņu un ar nelielu piepūli arī dabuju viņu

ja jau nemāk īpaši uzvesties ar acc, tad jau srazu ņems nost, bet nu vienalga - nepatīk, ka tiek izdalīti apdalītiem cilvēkiem.

Heinz 

Heinz

Nosūtīt vēstuli

Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 1817
3.05.2010 21:44 teica:

To pašu var attiecināt uz banu moderātoriem, okej, kurš gan negrib izbaudīt sauli (vismaz Jelgavā tāda ir), bet tad vai nu saplāno savu laiku visam vai sāc apsvērt savu atbilstību amatam.

Šeit ir interesanta pieeja lietām. Kaut vai serveru ziņā, viens paziņo, ka ice2k serveri klapēs ciet un vietā slies svaigu csdm. Nu bet lūdzu, uz priekšu, a savādāk tas serveris knapi velk dzīvību ar ~2 aktīviem adminiem un uzmanību pielīdzināmu nullei. (:

EDIT:

Patiesībā tagad šī tēma parvērtīsies par vietu, kur izpausties katram, kuram ir kāda nepatika pret lietu kārtību chillā, beigu beigās jēga būs 0.

Ierakstu laboja Heinz: 3.05.2010 21:46

OrangE_SkuLL2 

OrangE_SkuLL2

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 249
3.05.2010 21:45 teica:

viens jautājums  - kad raksta acc pieteikumu cik Rec vajag lai to dabūtu ?!

OrangE_SkuLL2 

OrangE_SkuLL2

Nosūtīt vēstuli

3.05.2010 21:48 teica:

Heinz

To pašu var attiecināt uz banu moderātoriem, okej, kurš gan negrib izbaudīt sauli (vismaz Jelgavā tāda ir), bet tad vai nu saplāno savu laiku visam vai sāc apsvērt savu atbilstību amatam.

Šeit ir interesanta pieeja lietām. Kaut vai serveru ziņā, viens paziņo, ka ice2k serveri klapēs ciet un vietā slies svaigu csdm. Nu bet lūdzu, uz priekšu, a savādāk tas serveris knapi velk dzīvību ar ~2 aktīviem adminiem un uzmanību pielīdzināmu nullei. (:

EDIT:

Patiesībā tagad šī tēma parvērtīsies par vietu, kur izpausties katram, katram, kuram ir kāda nepatika pret lietu kārtību chillā, beigu beigās jēga būs 0.

Ice serveris man iistenieba ir ļoti iepaticies un apsveru iespēju palidzet tiem 2 adminiem  ( ir kaads kas mani atbalsta ??? )

gop|slipe^ 

gop|slipe^

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 652
3.05.2010 21:55 teica:

bet heinz manu mīļo zaķīt lai izspaužas visi kam tīk, varbūt tad MAIN galvas sadzirdēs un darīs kko lietas labā :)

Vnk šitādas lietas čillu padara par p0k3 forumu kā citi parastie p0k3 tākā ir jādara kkas lietas labā, vai nu jāievēl jauni galvas vai
jālabo kļūds :)

lemony 

lemony

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Main
Ieraksti: 825
3.05.2010 22:30 teica:

Piemēram, ja tu būtu main, tad arī būtu kādam bez pieteikuma uzlicis acc.

kkā vienalga kamēr netaisa sūdus.

FairT 

FairT

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 1343
3.05.2010 22:59 teica:

haha diezgan smieklīgi, man jau par šitādu topiku bija sen ideja :D..

kr4 ta pati situācija - serverī k.kāds hz kā uzradies admins SHARp [nezinu tādu] mēs ar slipe ritīg šokā xDD bazarējam pa admin 4atu utt, shim vsp 0 atbildes/ 0 reakcijas :D...

jā īstenībā te nav pat prieka vairak uzturēties - kāpēc? jo reāli veb'a aktivitāte ir 0 te vispār pilnīgi nekas nenotiek, agrāk ienākot dienas laikā varēja izlasīt 50 jaunus  topiku.. a tagad 3h laikā vrb uzrodas 1 topiks un tas pats vai nu k.kāds jauta pēc acc vai k.kāds prasa unban... skumīg ka tā, agrāk te bija labāk :).. eh kur tie laiki ;DD...

bet par jaunajiem adminiem - poxuj, netaisa sūdus ir ok. bet smieklīgi, ka vnk tiek pajautāts pēc acc un aida ;)

P.S. jums nav sajūta ka forumā vispār +/- ir kādi 15 cilvēki tikai palikuši, sajūta, it kā šitas komūns tikko būtu atvēries, jo vnk tauta 0... u ntie kas uzturas, tie ir vietējie.. ai psc :D

Ierakstu laboja FairT: 3.05.2010 23:02

emys 

emys

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 567
3.05.2010 23:15 teica:

aktivitāte? ;D tā nav aktivitāte, tas ir tikko atvēries sytes.net serveris ar webu. okej, serveris pilns, gandrīz, tas apmierina. Bet pie foruma, weba uzlabošanas vai mainīšanas, tā aktivitātes, nekas nav piedomāts un izskatās, ka netiks izdomāts.

edit: omfg, jūs pat mani neesat dz/d dienā apsveikuši, NEVIENS! ;(

OrangE_SkuLL2 

OrangE_SkuLL2

Nosūtīt vēstuli

4.05.2010 00:03 teica:

apsveicu tevi Emy !

chillu ar es uzodu netiishi  :) bet labi ka ta

vajag vairak reklamēt shito  padariishanu

here need  something new !!@

Ierakstu laboja OrangE_SkuLL2: 4.05.2010 00:03

SHARp^ 

SHARp^

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1
4.05.2010 01:13 teica:

Es esmu izņēmums. Šauju labi un draudzējos ar galvu.

Btw, es nevienam acc neesmu prasījis, ynk-  tikai domāju, ka es, būdams kā admins, serverim tikai palīdzēšu.

aM` 

aM`

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 99
4.05.2010 01:17 teica:

SHARp^

Es esmu izņēmums. Šauju labi un draudzējos ar galvu.

Btw, es nevienam acc neesmu prasījis, ynk-  tikai domāju, ka es, būdams kā admins, serverim tikai palīdzēšu.

Tieši tas pats;)

Un jā to trešo adminu laikam biji domājis kā mani! :)

Ierakstu laboja aM`: 4.05.2010 01:17

Dibens 

Dibens

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 209
4.05.2010 02:06 teica:

Par statistikas atjauno prasiju kaut kada Janvari,teica,lai esmu pacietigs...okey,varu paciesties,nekadu problemu...pagaja kads menesis un izdomaju uzprasit velreiz....atkal atbilde ta pati...nu jau ir Maijs!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kad tad bus gatava statistika?

cr3w 

cr3w

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Forum Moderator
Ieraksti: 858
4.05.2010 02:12 teica:

Sharpam acc uzlika ynk, bet pi0neram Naiky.

Nezinu, man ne pret vienu no viņiem nekādu iebildumu nav.. vienīgi Sharp varēja būt aktīvāks.

Ierakstu laboja cr3w: 4.05.2010 02:13

hawok^_~ 

hawok^_~

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1094
4.05.2010 02:28 teica:

forums jau sen kaa ir miris(principa pec ta, kad es te parstaju regulari rakstit)

un pa tiem acc, hz isteniba pilnigi nepish, sharp  jau ahujena sen ir bijis redzets un pioners, hz kkads krievs, kas ar ipashu gudribu foruma nav izcelies, bet kamer man netrauce pilnigi nepish vai vinam ir tas acc vai nav

Ierakstu laboja hawok^_~: 4.05.2010 02:31

RRT 

RRT

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 190
4.05.2010 03:20 teica:

gop|slipe^

Kaut kā pēdējā laikā chill iet uz grunti visiem viss ir pofig, dara ko grib noteikumi var teikt nav, tad kāda jēga bija rasktīt tos noteik. ja neviens neievēro.

Aļļo. Tā te ir no 06.11.2009, vismaz no mana skatu punkta.

Ierakstu laboja RRT: 4.05.2010 03:20

FairT 

FairT

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1343
4.05.2010 03:29 teica:

haha, pat sho topiku, kur sākas atkal k.kāda chill nodiršana ir izslasījuši pāris cilvēki... mda...

Mincuhx 

Mincuhx

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 1121
4.05.2010 09:57 teica:

hawok^_~

un pa tiem acc, hz isteniba pilnigi nepish, sharp  jau ahujena sen ir bijis redzets un pioners, hz kkads krievs, kas ar ipashu gudribu foruma nav izcelies, bet kamer man netrauce pilnigi nepish vai vinam ir tas acc vai nav

-chucky 

-chucky

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 262
4.05.2010 11:12 teica:

chills vsp paliek par tādu kā rīta pirdienu. maziņš un nāvējoši smirdīgs. kaut kas ir jādara lai nepārvēršas par galējo kakiņu.

WatchMe 

WatchMe

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 163
4.05.2010 11:22 teica:

Viena reize pioneer prasiju, kur dabuja acc un ta ari pateica, ka uzlika kautkads vina draugs no augstakstavosiem...A un labakais tas, ka vinam acc ir ari uz SH servera :D Laikam globalais uzlikts :/

P.S Nu veci kas ar statiem notiek? :D Jau kadu menesi nav :D

Ierakstu laboja WatchMe: 4.05.2010 11:23

1 lietotājs:
0 viesi