ielādēju...

Ieteikt draugiem

chill.lv forums > Serveru tīkls > Chill in WILD SuperHero > Tiesības

Tiesības uz SH servera.

KillAMan 

KillAMan

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 112
17.04.2010 20:58 teica:

Laba diena, labs rīts vai labs vakars jums visiem :)
Tātad, kā jau redzat, nāku šeit un rakstu peiteikumu, lai dabūtu accesu, jeb tiesības uz superhero chill servera.

šodien paspēlējot, un drusku tā dziļi padomājot, tomēr nospriedu uzrakstīt pieteikumu :)

Tād nu lūk, būs laikam jāsāk visu rakstīt:
Esmu 19 gadus vecs jaunietis, kuru sauc Ernests un dzīvoju es Talsos.

CS spēlēju jau pāris gadus, lai gan nedomāju sameloties, tie varētu būt kādis 4 vai 5 gadi. Protams, šo gadu laikā ir bijušas pāris pauzes, kad CS vispār nespēlēju.

Ar admina tiesībām esmu pazīstams, jo esmu jau adminējis vairākos serveros. Pirmo accessu es dabūju NetGames SH serverī, kuru man ierādīja Fr33ks, pirms tiem daudzajiem gadiem, kad vēl abi spēlējām mu pārtīlaif. Tad nu tur sāku spēlēt visu laiku, jo iepatikās.. Tur, ja nemaldos, noadminēju līdz pat pašām NG beigām.. Žēl, jo bija labs serveris..

Pirms pašām NG beigām arī atvērās outlaw CS projekts, kur arī iesāku spēlēt.. Bija arī sh serveris, bet neviens tur tam nepielika daudz pūļu, lai pilnveidotu un tad nu pieliku tur savu roku. Tad tur arī pabiju MAIN lomā. Pēc outlaw sabrukuma, izveidojās Outness serveru tīkls, kur arī adminēju, bet atteicos no accessa, un diemžēl vairs nav doma tur prasīt accessu.

Tātad, sanāk, kad esmu adminējis SH Netgames serverī, no sākuma SH Outlaw serverī, pēc tam biju MAINS un visbeidzot Outness serverī esmu pabijis par adminu.

Saprotams, ka šo gadu laikā, kad esmu bijis admina lomā, esmu iemācījies atpazīt čīterus, pildīt admina pienākumus un uzklausīt/dot padomus citiem spēlētājiem.

Čīteris, kurš nodots čīteru sadaļā man ir tikai viens. Bet esmu arī kādu reizi pasūdzēji kādu potenciālo čīteri adminam, kas pabijis serverī. Tas man liekas ērtāk, jo dažbrīd nenesas ierakstīt demo, kopēt IP un taisīt jaunu rakstu.

Lietas, ko pastāstīt par sevi ir daudz, bet nevēlos īpaši daudz neizklāstīt, jo neuzskatu, ka par mani ir jāzin pilnīgi viss.

Esmu cilvēks ar atbildības sajūtu, jo kopš NG laika uzskatu, ka admina tiesības ir pienākums, ne privilēģijas un kad man, kā adminam ir jāuzklausa spēlētāju sāpe un vainas apziņa. Esmu daudz sportojis, jo esmu gājis basketbola, biatlona, volejbola un florbola treniņos. Protams, tagad vairs ar to nenodarbojos, jo to liedza dažas problēmas. Tagad pa vakariem toties paskrienu. Iekš CS es neesmu ne slikts, ne labs spēlētājs, bet spēlēju tā, lai pašam prieks par sevi. Neesmu izteikt tautā saucamais frageris, jo īpaši uz statiem neskatos, un pēc katras neveiksmes nerekonektējos pa jaunam un nemainu niku, ja neiet.

Dažbrīd sanāk pasprukt kādam nelabvēlīgam vārdam, bet es neesmu ļauns, bet gan smaidīgs un bieži cilvēki domā, kad esmu ļauns, jo var arī sanāk tā, ka sāku braukr augumā, laigan īsti to nedomāju..

Tāā.. nezinu ko lai vēl pieraksta, tapēc nerakstīšu un novēlēšu sev veiksmi un jums pasaku paldies, ja spējat izlasīt šo garo penteri :P

Domāju, ka admini, kas varētu mani ieteikt ir pietiekami daudz: xWarriors, Dips, Jirgens un vēl daži/daudz/maz?
Tad nu tā, Cheers,

Killa :)

supersonic [TOTALS SUPERS] 

supersonic [TOTALS SUPERS]

Nosūtīt vēstuli

Grupa: SH Admin
Ieraksti: 205
17.04.2010 21:40 teica:

ljoti labs pieteikums:) vieniigi biezjaak varetu tevi serverii redzeet....buutu super:)

REC ;)

Bruncha 

Bruncha

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 18
17.04.2010 22:57 teica:

Izskatās pec tāda tīri sakarīga čaļa! REC!

Bugaga/Sexy-->Back 

Bugaga/Sexy-->Back

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 274
17.04.2010 23:21 teica:

Нету толку говорить кто за а кто против!  Все равно последний решает хВариор!!! Даже если мы все будем ЗА, если он будет против значет все равно ты ничего не получиш! Так что я ВОЗДЕРЖУСь!!! 

Ierakstu laboja Bugaga/Sexy-->Back: 17.04.2010 23:43

KillAMan 

KillAMan

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 112
17.04.2010 23:33 teica:

Bugaga/Sexy-->Back

А где читеры которых ты поймал???? ;)

Izlasi visu vēlreiz, tad ieraudzīsi :)

Heinz 

Heinz

Nosūtīt vēstuli

Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 1817
18.04.2010 00:29 teica:

Pie kājas, ka neesmu ne mazākajā mērā saistīts ar sh serveri. Neskatoties uz tādiem faktoriem kā stundu skaits vai nodotie čīteri, katram adminam svarīgas ir komunicēšanas spējas un attieksme pret sev apkārt esošajiem, pietiekami esmu šāvis ar KillAMan iekš ice2k, lai varētu teikt, ka viņš ne mazākajā mērā nav slikts kandidāts tiesībām un pratīs tās izmantot. Rekomendācija no manas puses.

5451❶❸❸❼ 

5451❶❸❸❼

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 32
18.04.2010 00:33 teica:

Izskatās tīri sakarīgs pieteikums. SH serverī nespēlēju, bet došu REC.

RRT 

RRT

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 190
18.04.2010 04:21 teica:

Reti labs pieteikums. Visu cieņu.

pi0neer- 

pi0neer-

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 795
18.04.2010 10:07 teica:

Bugaga/Sexy-->Back

Нету толку говорить кто за а кто против!  Все равно последний решает хВариор!!! Даже если мы все будем ЗА, если он будет против значет все равно ты ничего не получиш! Так что я ВОЗДЕРЖУСь!!! 

я полнасть согласень с Bugaga/Sexy-->Back

HaPuK 

HaPuK

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 24
18.04.2010 12:48 teica:

nez nez, mozka es maz servera sezu bet tevi neparak biezu redzu

A-coast from KK 

A-coast from KK

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 80
18.04.2010 15:33 teica:

Rec. Sakarīgs, var labi parēkt ar viņu.

PopWar 

PopWar

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 82
18.04.2010 17:18 teica:

nu bet , divu domu nav , šitam jādod un viss .. atceros vēl no NG laikiem, vienmēr bijis sakarīgs čalis !

xym 

xym

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 638
18.04.2010 17:27 teica:

Heinz

Pie kājas, ka neesmu ne mazākajā mērā saistīts ar sh serveri. Neskatoties uz tādiem faktoriem kā stundu skaits vai nodotie čīteri, katram adminam svarīgas ir komunicēšanas spējas un attieksme pret sev apkārt esošajiem, pietiekami esmu šāvis ar KillAMan iekš ice2k, lai varētu teikt, ka viņš ne mazākajā mērā nav slikts kandidāts tiesībām un pratīs tās izmantot. Rekomendācija no manas puses.

DarkChemical 

DarkChemical

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 194
18.04.2010 19:06 teica:

REC! Šim toč ir jādod.

DipSh!t 

DipSh!t

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 48
18.04.2010 20:01 teica:

REC 

lov3R 

lov3R

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 116
19.04.2010 20:40 teica:

čau kila :*, ka iet ?

rec

xWarriors 

xWarriors

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 570
21.04.2010 06:06 teica:

heh, par cik esi zinaams aaksts, iedoshu tev aksesu uz 1 meenesi paarbaudes laiku.. suuti pm ar savu pw rizhais

btw esli nebuusi aktiivs diezgan aksesu nonjemshu =]

bik offtopiks: tas attiecas arii uz paarejiem adminiem, jo skatos, ka peedeejaa laikaa aktivitaate nav saliidzinosha augsta :/

Ierakstu laboja xWarriors: 21.04.2010 06:07

1 lietotājs:
0 viesi