Īstenība tas pats Cabal un 2Moons ir ļoti labi. Man arī no sākuma apnika, bet pēc tam biju no tām spēlēm diezgan atkarīgs. Tur ir jāsaprot, kas ko dara, kapēc un tad jau aizies
Ar Aion ir tā ka ja atrodu private server,tad vinš ir pilns ar bugiem un pec neilga laika jau ir aizklapēts,tapēc nevaru nekādīgi viņu normāli paspēlēt.
Un paldies par pārējiem ieteikumiem,obligāti pamēģinašu
Dekarons ir eiropiešu 2Moons. 2Moons vairs jau jēgas nav spēlēt. Pirms gandrīz 3 gadiem spēlēju open betā. Tad bija interesanti, un spēlei tiešām liels potenciāls, bet tagad tur esot baigais bardaks kas ieviesās dēļ disbalansa sākumā. Tagad lielie, stiprie puiši sit mazos uz katra stūra... Ak jā, summoneri pidari.
man ar tā pati problēma, ka labprāt uzspēletu kaut ko no šīs šnites, bet īsti nezinu ko....
izrakņājos pa dažādiem top saitiem un noskatījos pāri pa 50 dažādu spēļu gameplay video ieks jūtūbes, un teikšu tā - pagaidām sakarīgākais, ko spēlēt,manuprāt, wow vai Runes Of Magic. Pārējais,vismaz mani, galīgi nesaistīja
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 8
Labie cilvēki,iesakiet kādu labu mmorpg spēli,nu kaut ko uz WoW šniti.
Esmu spēlējis Cabal online,12Sky,Perfect World,2 Moons,Shaiya,GuildWars un protams WoW...
Bet nu neviena izņemot wow nesniedz pilnīgu gandarījumu par spēlēšanu,bet nu arī WoW ar laiku apnīk.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 969
Lineage2 Vai MuOnline vai ari vnk kapaaa cs
Nosūtīt vēstuli
Lineage2 vēl neesmu mēģinājis,būs jāievērtē
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 112
Īstenība tas pats Cabal un 2Moons ir ļoti labi. Man arī no sākuma apnika, bet pēc tam biju no tām spēlēm diezgan atkarīgs. Tur ir jāsaprot, kas ko dara, kapēc un tad jau aizies
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 152
Aion
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 80
9dragons. Par aion jamaksā.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 152
ir ari free serveri
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 660
Ultima Online.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 2435
Vēl ir dekaron online..
Nosūtīt vēstuli
Ar Aion ir tā ka ja atrodu private server,tad vinš ir pilns ar bugiem un pec neilga laika jau ir aizklapēts,tapēc nevaru nekādīgi viņu normāli paspēlēt.
Un paldies par pārējiem ieteikumiem,obligāti pamēģinašu
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 1075
agrak biaj vismaz kaads Thang Global vai Thang Online diezgan norm likās
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 112
Zu Online arī laba, kādreiz iemēģināju
Ether Saga ( laikam tā bija )
Kas notiekas ar StarGate Online? [ Kā Zvaigžņu Vārtu fanam ]
Drift City [ ar vāģiem jābrauc, neemsu spēlējis ]
P2P - pay to play
F2P - free to play
Youtubē jau daudzus šādus video var atrast - kur kāds ielicis labākās MMORPG spēles.
Ierakstu laboja KillAMan: 8.03.2010 21:17
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Forum Moderator
Ieraksti: 628
Dekarons ir eiropiešu 2Moons. 2Moons vairs jau jēgas nav spēlēt. Pirms gandrīz 3 gadiem spēlēju open betā. Tad bija interesanti, un spēlei tiešām liels potenciāls, bet tagad tur esot baigais bardaks kas ieviesās dēļ disbalansa sākumā. Tagad lielie, stiprie puiši sit mazos uz katra stūra... Ak jā, summoneri pidari.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 476
Silkroad
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 1
http://atlantica.ndoorsgames.com/center/default.asp
Delphi servers
Ierakstu laboja kaspars *mazaiz: 9.03.2010 20:38
Nosūtīt vēstuli
KalOnline ... n1
Nosūtīt vēstuli
Allods Online, Runes Of Magic, Rappelz, Guild Wars, Cabal Online.
Pirmās divas ir ļoti līdzīgas WoW.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: MU Main
Ieraksti: 371
man ar tā pati problēma, ka labprāt uzspēletu kaut ko no šīs šnites, bet īsti nezinu ko....
izrakņājos pa dažādiem top saitiem un noskatījos pāri pa 50 dažādu spēļu gameplay video ieks jūtūbes, un teikšu tā - pagaidām sakarīgākais, ko spēlēt,manuprāt, wow vai Runes Of Magic. Pārējais,vismaz mani, galīgi nesaistīja
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 2
lohs
Ierakstu laboja Jancho2: 3.04.2010 09:02
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 19
Ietestē abus, gan Lineage 2, gan MU!