Tātad, dzīvē mani sauc Ernests un pagadījies, kad man ir 18 gadu ( lai gan 8. aprilī jau 19 )
So, iekš chill serveriem mani var ieraudzīt spēlējot ar niku KillAMan.
Būšu kautrīgs, un bildi nelikšu, jo reāli tādas man nav ( vienīgi var sarunāt, ka caur draugiem sapōzēt )
CS pats iesāku spēlēt, jo to man ieteica Fr33ks, kad spēlējām vienā un tai pašā MU serverī Tad sāku ar viņu spēlēt SH NetGames serverī. Tad jau arī drīz mums abiem sekoja accessi, un sākām tur palikt uz dzīvi =] Tad jau sekoja arī mūsu NG SH tuss GoPlanet`ā ar visiem pacaniem. ( ku labs laiks bija )
Tā nu es spēlēju CS jau gadus 3-4, kad atmetu to malā, bet pirms dažīem mēnešiem atsāku spēlēt. Pirms tam protams biju arī admins outlaw serveros, kad tika pirmo reizi izveidoti. Kad arī bija SH outlaw serveris. Tad outlaw nobruka, atkal pārstāju spēlēt, un tagad atkal ir outness. Outness`ā arī pabiju kā admins, bet tad atteicos. Un nu esmu tikai spēlētāja lomā
Par chill uzzināju no viena cilvēka skaipa, kas laikam bija fuzzijs, un tā arī iečekoju serveri. Tas, protams bija dažas nedēļas atpakaļ, bet nu tagad jau spēlēju vairāk un ilgāk. Tapēc arī nolēmu pateikt čau.
Chill`ā nespēlēju tikai SH, bet arī ietusējos ice2 serverī un pa retam ieskrienu war3 servukā.
Ārpus CS:
Mācos 12. klasē ( uh, drīz eksāmeni ;/ )
Sportoju
Pirmais gads pagājis kopš aizgāju no florbola, kur nospelēju 4 gadus =]
Ar draugiem ejam uz svaru zāli, kačājamies
Pēc skolas braucu uz UK mācīties
Pa vakariem mēdzu paskriet, uzturēt sevi formā ( laigan tā jau esmu labā formā un neesmu resns.. )
Maz ēdu
Klausos mūziku
Nezinu, ko vēl piebilst, nu, vairāk jau - ČAU vecajiem NG pacaniem
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 112
Nu, sveiki visiem, puikas un meitenes =]
Tātad, dzīvē mani sauc Ernests un pagadījies, kad man ir 18 gadu ( lai gan 8. aprilī jau 19
)
So, iekš chill serveriem mani var ieraudzīt spēlējot ar niku KillAMan.
Būšu kautrīgs, un bildi nelikšu, jo reāli tādas man nav
( vienīgi var sarunāt, ka caur draugiem sapōzēt )
CS pats iesāku spēlēt, jo to man ieteica Fr33ks, kad spēlējām vienā un tai pašā MU serverī
Tad sāku ar viņu spēlēt SH NetGames serverī. Tad jau arī drīz mums abiem sekoja accessi, un sākām tur palikt uz dzīvi =] Tad jau sekoja arī mūsu NG SH tuss GoPlanet`ā
ar visiem pacaniem. ( ku labs laiks bija
)
Tā nu es spēlēju CS jau gadus 3-4, kad atmetu to malā, bet pirms dažīem mēnešiem atsāku spēlēt. Pirms tam protams biju arī admins outlaw serveros, kad tika pirmo reizi izveidoti. Kad arī bija SH outlaw serveris. Tad outlaw nobruka, atkal pārstāju spēlēt, un tagad atkal ir outness. Outness`ā arī pabiju kā admins, bet tad atteicos. Un nu esmu tikai spēlētāja lomā
Par chill uzzināju no viena cilvēka skaipa, kas laikam bija fuzzijs, un tā arī iečekoju serveri. Tas, protams bija dažas nedēļas atpakaļ, bet nu tagad jau spēlēju vairāk un ilgāk. Tapēc arī nolēmu pateikt čau.
Chill`ā nespēlēju tikai SH, bet arī ietusējos ice2 serverī un pa retam ieskrienu war3 servukā.
Ārpus CS:
Mācos 12. klasē ( uh, drīz eksāmeni ;/ )
Sportoju
Pirmais gads pagājis kopš aizgāju no florbola, kur nospelēju 4 gadus =]
Ar draugiem ejam uz svaru zāli, kačājamies
Pēc skolas braucu uz UK mācīties
Pa vakariem mēdzu paskriet, uzturēt sevi formā ( laigan tā jau esmu labā formā un neesmu resns.. )
Maz ēdu
Klausos mūziku
Nezinu, ko vēl piebilst, nu, vairāk jau - ČAU vecajiem NG pacaniem
Veiksmi un sašaujamieks iekš chill
Priekā,
KillA
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 58
yo!
Nosūtīt vēstuli