Tātad ka jau norādīts topika nosaukumā pārdodu Mazda 323 GTX.
Gads: 1990
Ta: lidz 2010. gada decembrim
Nobraukums: ap 250000( ja nu kādam tas ir svarīgi )
Motors:Iekšā stāv ņipākā brāļa GTR motors 1.8 turbo ar mazo turbīnīti. Kā jau GTX standarta vinai ir pilnpiedziņa ar bloķējošiem reduktoriem.
Turbīna puš +0.8 barus pie max iegrieziena.
Jauda: HZ
Komplektācija:
El. Lūka, El. Logi, Signalizācija, Raid sporta sūre, Greedy turbo taimers, Elektronisks Boosta dačiks, daļējs tonejums pakaļējiem logiem, Speedline Kaltie rallija diski 15". Vasaras vidū tika sākta taisīt un dēļ laika trūkuma pabeidza tikai ap novembri. Priekšā uzlikti pilnīgi jauni gāzes amīši un jaunas priekšējās atsaites - aizmugurē amīši uzlikti lietoti bet vel diezgan labi. Nomainītas visas bukses bremžu diski/kluči un vel šādi dažādi svarīgi un nesvarīgi sīkumi. No rūsas tika vaļa jau vasarā vis tika sametināts parmetināts un aizlāpīts nogruntēts. Visa apakša nopiķota.
Auto ir iesākts krāsot kas arī tiks pabeigts, ja kāds interesents vēlēsies iegādaties viņu.
Princīpā auto taisīja cilvēks priekš sevis, bet tomer krīze un vel divu auto esamība un izmakas spiež pārdot šo auto.
Cena: 1100ls varam runāt.
Kontakti:
Te pat forumā vai epasts sl-i@inbox.lv vai Mob.t. 28228898( varu ari neatbildēt tāpec rakstat uz epastu vai forumu )
Parejie varat braukat ar vecakiem/instruktoriem un sapnot par 2010 gada autinjiem un cacam ar slapjam kajstarpem.
Ja nesi sedejis pat laga pie stures tad nemaz nespamo!
principa ... ziemas priekeim ar jaudu pilniba pietiek tur kur quattras spragst nost un mocas tur sis mazuis pa prieksu aiziet varbut bik bik garaku pirmo robu gribetos.
p.s. cik mes pa dragunam bik pabraukajam +/- lidzvertigi ar vecajiem STIeniem, 328 pliitis pie starta atpaliek, lidzvertigi iet ar audi s6(400zs)
un vel visadiem uuber zveriem kas te sievietem sapnos raadas.
P.s.s. Izkatam nav ne vainas pat smukaks par 2,3 golfu... citas klases citas prasibas.
Ja Naiky nerakstītu kā 11gadigs slims bērns, bez garumzīmēm un ar ārkātīgi daudz gramatikas kļūdām, turklāt katru teikumu beidzot ar atstarpi un trim izsaukuma zīmēm, varbūt kāds arī viņu ņemtu par pilnu.
Bet tā mašīna nemaksā 1100ls. Varbūt cilvēks tik ļoti mīl savu mašīnu, ka iedomājies ka tāds štrunts ir zelta vērts, bet pavisam vienkārši - komentāri šeit ir lieki - neviens par 1100ls viņu nepirks, it sevišķi šodienas apstākļos. Tie, kas varēs atļauties izdot palielu naudu priekš veca auto, tie varēs atļauties arī nopirkt ko labāku - līdz ar to, paturi savus komentārus, cik tā mašīna ir laba, pie sevis.
Liec sludinājumu ss.lv un gaidi. Visticamāk, pēc pārdesmit gadiem, kad tā jau būs antikvāra vērtība, kāds viņu nopirks.
Ierakstu laboja ministry of sound: 5.03.2010 19:58
sorry ka iespraucos,,,, BET !!!! "quattro" kā jūs raxtat ir TIKAI, AUDI markas mašīnām !!!! pārējie ir Pilnpiedziņas auto !!! lūdzu nejaukt to un iegaumēt !!!
Nu tad jau beigu beigās sanāk, ka visiem mums ir dota lieliska iespēja nopirkt superkāru ar , kuru var "izdrāzt" jaunos auģikus un emkas un tas viss tikai par nieka 1100 ls!
Ja precizi GTR saime bija ~ 2500 ar kapeikam izlaisti modeli tirgum.
GTR mazdas maksas tev 3000++ kls un neparak laba stavokli. (Latvija tiīrasiņu tādas esmu redzējis kaut kur 5gabalas)
Ar karbam ir tikai 1 knifs. Japarsaibo gultnis starpasu reduktoram laikam ik pa 50k km nobrauktiem.
cr3w Es tikai uzrakstiju uz ko vina ir spejiga un ko es esmu redzejis dzive, ja tev nav argumenta kas pieradītu pretējo - necepies, paliec jau smiekligs. Tu pats vispar kaut ko dari dzive? Ar kadu auto brauc? Kadas masinas bijusas?
Cik sapratu no taviem postiem tev sajegas ir parak maz. Nelien mana topika un ne**rs su**s
Ja nesaproti no tehniska viedokla ko es meginu pardot neraksti vel lielaks cirvis manas acis paliksi.
Cikos nezinu par M3 un bla bla bla saku tikai no ta ko esmu dzive redzejis. Ir jau vel liels faktors blive starp sturi un pedaliem.
Ja kadas mekle kadu sakarigu pilnpiedzinu tad paskataties ss.lv audi quattro sadala cik maksa sakarigs kaut necik normala stavokli 80 90 quattras.
Man jau nak smiekli, varbut vel kads velas padiskutet?
pohuj mazda koz ara visus bembjus utt. TAs jau normali. Vari savu mr bean auto iebast sev tur kur saule nespīd. Neviens tev nepirks viņu par 1100Lsjo reali par to naudu ko tu prasi var dabūt 10x labāku autiņu nekā tev. Stabili ka tev tajai mazdai nekada komforta nekā... Un vari netaisnoties pretī un nedirst man augumā kā mazs puika, vnk pasaku ka tu vinu nepardosi un iemeslu es jau minēju.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 55
Tātad ka jau norādīts topika nosaukumā pārdodu Mazda 323 GTX.
)

Gads: 1990
Ta: lidz 2010. gada decembrim
Nobraukums: ap 250000( ja nu kādam tas ir svarīgi
Motors:Iekšā stāv ņipākā brāļa GTR motors 1.8 turbo ar mazo turbīnīti. Kā jau GTX standarta vinai ir pilnpiedziņa ar bloķējošiem reduktoriem.
Turbīna puš +0.8 barus pie max iegrieziena.
Jauda: HZ
Komplektācija:
El. Lūka, El. Logi, Signalizācija, Raid sporta sūre, Greedy turbo taimers, Elektronisks Boosta dačiks, daļējs tonejums pakaļējiem logiem, Speedline Kaltie rallija diski 15". Vasaras vidū tika sākta taisīt un dēļ laika trūkuma pabeidza tikai ap novembri. Priekšā uzlikti pilnīgi jauni gāzes amīši un jaunas priekšējās atsaites - aizmugurē amīši uzlikti lietoti bet vel diezgan labi. Nomainītas visas bukses bremžu diski/kluči un vel šādi dažādi svarīgi un nesvarīgi sīkumi. No rūsas tika vaļa jau vasarā vis tika sametināts parmetināts un aizlāpīts nogruntēts. Visa apakša nopiķota.
Auto ir iesākts krāsot kas arī tiks pabeigts, ja kāds interesents vēlēsies iegādaties viņu.
Princīpā auto taisīja cilvēks priekš sevis, bet tomer krīze un vel divu auto esamība un izmakas spiež pārdot šo auto.
Cena: 1100ls varam runāt.
Kontakti:
Te pat forumā vai epasts sl-i@inbox.lv vai Mob.t. 28228898( varu ari neatbildēt tāpec rakstat uz epastu vai forumu )
Ierakstu laboja Swizz: 5.03.2010 01:01
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 969
Interesee aptuvenaa cena
Nosūtīt vēstuli
sry atruma rakstot piemirsu 1100 ls topiku palaboju!
Nosūtīt vēstuli
Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 519
неее вы чё это не машына
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 843
Pfffff, 300 ls un vari nestāstīt, kaut kādas mistiskās ss.lv cenas, kur netrūkst idioti, kas savus šrotus grib iesmērēt par kosmiskām cenām.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 2166
Xe ja es nekludos tad sitam vertim ir aptuveni 190 zs +- !!! + tas ka vina ir viegla un quattra !!!
Tad spriezat pasi kas tas par spridzekli ir !
P.S bisku partaisot var kabinat dragas !!!
Cena samera normal un nav nekas kosmisk !!!
Ierakstu laboja Naiky: 5.03.2010 01:31
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Forum Moderator
Ieraksti: 628
1100 lati par 20 gadus vecu mašīnu?
Nosūtīt vēstuli
Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 519
а помойму это бред а не машына.
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 219
piekriitu pioneer- vajadzēja citu bāzes mašinu kaut vai 2 vai 3 golfu bet shito ...
Ierakstu laboja OrangE_SkuLL2: 5.03.2010 08:07
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 1056
Made my day... ieraudziju mašīn, ieraudziju cenu un gandrīz apkritu
Nosūtīt vēstuli
naiky pareizi saka.

Parejie varat braukat ar vecakiem/instruktoriem un sapnot par 2010 gada autinjiem un cacam ar slapjam kajstarpem.
Ja nesi sedejis pat laga pie stures tad nemaz nespamo!
principa ... ziemas priekeim ar jaudu pilniba pietiek tur kur quattras spragst nost un mocas tur sis mazuis pa prieksu aiziet varbut bik bik garaku pirmo robu gribetos.
p.s. cik mes pa dragunam bik pabraukajam +/- lidzvertigi ar vecajiem STIeniem, 328 pliitis pie starta atpaliek, lidzvertigi iet ar audi s6(400zs)
un vel visadiem uuber zveriem kas te sievietem sapnos raadas.
P.s.s. Izkatam nav ne vainas pat smukaks par 2,3 golfu... citas klases citas prasibas.
Ierakstu laboja Swizz: 5.03.2010 17:13
Nosūtīt vēstuli
Wow wow !!!
Ieteiktu dazam labam mazak runat jo saprasanas nav vispar nekadas !!!
Reali vertejam masinu pec gada tas jau daudz ko parada !
ok ja es pirktu mana cena butu 900 ls ne vairak !!!
Nosūtīt vēstuli
īsak sakot cena nav iekalta akmeni!
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 537
Ja Naiky nerakstītu kā 11gadigs slims bērns, bez garumzīmēm un ar ārkātīgi daudz gramatikas kļūdām, turklāt katru teikumu beidzot ar atstarpi un trim izsaukuma zīmēm, varbūt kāds arī viņu ņemtu par pilnu.
Bet tā mašīna nemaksā 1100ls. Varbūt cilvēks tik ļoti mīl savu mašīnu, ka iedomājies ka tāds štrunts ir zelta vērts, bet pavisam vienkārši - komentāri šeit ir lieki - neviens par 1100ls viņu nepirks, it sevišķi šodienas apstākļos. Tie, kas varēs atļauties izdot palielu naudu priekš veca auto, tie varēs atļauties arī nopirkt ko labāku - līdz ar to, paturi savus komentārus, cik tā mašīna ir laba, pie sevis.
Liec sludinājumu ss.lv un gaidi. Visticamāk, pēc pārdesmit gadiem, kad tā jau būs antikvāra vērtība, kāds viņu nopirks.
Ierakstu laboja ministry of sound: 5.03.2010 19:58
Nosūtīt vēstuli
ministry of sound Ej brauka ar 3 riteni bezsmadzenu radijums !
Zel ka tevi sita berniba
ceru ka vairs nedauza tavu galvu pret poda malu !
Zinu ka tev ir problemas ! Raksti man privati !
Ludzu nepiedirs forumu ar stubiem jeliem tekstiem !
Nosūtīt vēstuli
Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 255
sorry ka iespraucos,,,, BET !!!! "quattro" kā jūs raxtat ir TIKAI, AUDI markas mašīnām !!!! pārējie ir Pilnpiedziņas auto !!! lūdzu nejaukt to un iegaumēt !!!
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 262
Mašīna ir laba,iet lopā, man ģimenē bija īstā 323 GTR .
Mazulīte gāja godam, bet vienīgā problēma šai mašīnai ir ar kārbām, jūk ārā
Ir daudzi kuri ir pārtaisījuši uz veco modeli 323 GTX , bet tas vairs nav tas , jo 323 GTR 4wd ,pilnpiedziņa, ir izlaistas tikai 10x mašīnas !
BMW M3 tikai lēnām gāja uz priekšu dragā , bet 4,5L BMW uzvelk
Domāju ja kāds gribēš šo mašīnu , pirks oriģinālu, nevis pārtaisītu GTX !
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 843
Nu tad jau beigu beigās sanāk, ka visiem mums ir dota lieliska iespēja nopirkt superkāru ar , kuru var "izdrāzt" jaunos auģikus un emkas un tas viss tikai par nieka 1100 ls!
Nosūtīt vēstuli
Ja precizi GTR saime bija ~ 2500 ar kapeikam izlaisti modeli tirgum.
Tu pats vispar kaut ko dari dzive? Ar kadu auto brauc? Kadas masinas bijusas?
GTR mazdas maksas tev 3000++ kls un neparak laba stavokli. (Latvija tiīrasiņu tādas esmu redzējis kaut kur 5gabalas)
Ar karbam ir tikai 1 knifs. Japarsaibo gultnis starpasu reduktoram laikam ik pa 50k km nobrauktiem.
cr3w Es tikai uzrakstiju uz ko vina ir spejiga un ko es esmu redzejis dzive, ja tev nav argumenta kas pieradītu pretējo - necepies, paliec jau smiekligs.
Cik sapratu no taviem postiem tev sajegas ir parak maz. Nelien mana topika un ne**rs su**s

Ja nesaproti no tehniska viedokla ko es meginu pardot neraksti vel lielaks cirvis manas acis paliksi.
Cikos nezinu par M3 un bla bla bla saku tikai no ta ko esmu dzive redzejis. Ir jau vel liels faktors blive starp sturi un pedaliem.
Ja kadas mekle kadu sakarigu pilnpiedzinu tad paskataties ss.lv audi quattro sadala cik maksa sakarigs kaut necik normala stavokli 80 90 quattras.
Man jau nak smiekli, varbut vel kads velas padiskutet?
Ierakstu laboja Swizz: 6.03.2010 15:56
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 440
pohuj mazda koz ara visus bembjus utt. TAs jau normali. Vari savu mr bean auto iebast sev tur kur saule nespīd. Neviens tev nepirks viņu par 1100Lsjo reali par to naudu ko tu prasi var dabūt 10x labāku autiņu nekā tev. Stabili ka tev tajai mazdai nekada komforta nekā... Un vari netaisnoties pretī un nedirst man augumā kā mazs puika, vnk pasaku ka tu vinu nepardosi un iemeslu es jau minēju.