Ieteikt draugiem
Meklēju war3 main
Tātad pubam mains ir visvarenais cr3w
SuperHero neatlaidīgais (editēju, jo par attapību sāku šaubīties) xWarriors
ice serveri mēs domājam nahrenizēt (editēju: vietā ir doma uzlikt sakarīgu csdm serveri), BET
war3 deathmatch serveri gan atstāsim, tapēc meklēju kādu, kurš spētu atbildēt par war3 deathmatch serveri...
Domā tas varētu būt tieši Tu ?! Padomā vēl 5 reizes, lai nesanāk kā 2promilles - nolaida rokas pie otrās nedēļas (apmēram).
Tātad, kad esi vismaz 5 reizes pārdomājis kā varētu celt war3 reitingu - raksti man vēstuli:
1) Kapēc tieši Tu?
2) Kā domā celt war3 deathmatch aktivitāti
3) Laiki, kuros būsi pieejams
Ierakstu laboja -ynk: 2.03.2010 18:56
Nevis nolaida rokas,bet reku ir rakstīts http://chill.lv/forum/topic/10513/war3-main
nesen jusu csdmā sāku spelēt, ja vaig adminu ar pieredzīti tad es varētu =]
Piedo bet te nedo acc visiem pec kartas ! Labi admini ir vienmer vajadzigi ! Pieradi sevi un tad runasim !
Naiky Piedo bet te nedo acc visiem pec kartas ! Labi admini ir vienmer vajadzigi ! Pieradi sevi un tad runasim !
правельно пусть докажет, а пока он будет доказывать ево место займёт ктота другой
pi0neer piesakies tu uz war3 main amatu. Tu tur samērā bieži uzturies un izskaties lādzīgs admins ar smadzenēm.
SPeshlS pi0neer piesakies tu uz war3 main amatu. Tu tur samērā bieži uzturies un izskaties lādzīgs admins ar smadzenēm.
можно попробывать меняж за это нерастреляют
Es arī neatteiktos, jo dzīvojos tur itin bieži. He He.
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 1570
Tātad pubam mains ir visvarenais cr3w
SuperHero neatlaidīgais (editēju, jo par attapību sāku šaubīties) xWarriors
ice serveri mēs domājam nahrenizēt (editēju: vietā ir doma uzlikt sakarīgu csdm serveri), BET
war3 deathmatch serveri gan atstāsim, tapēc meklēju kādu, kurš spētu atbildēt par war3 deathmatch serveri...
Domā tas varētu būt tieši Tu ?! Padomā vēl 5 reizes, lai nesanāk kā 2promilles - nolaida rokas pie otrās nedēļas (apmēram).
Tātad, kad esi vismaz 5 reizes pārdomājis kā varētu celt war3 reitingu - raksti man vēstuli:
1) Kapēc tieši Tu?
2) Kā domā celt war3 deathmatch aktivitāti
3) Laiki, kuros būsi pieejams
Ierakstu laboja -ynk: 2.03.2010 18:56
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 1951
Nevis nolaida rokas,bet reku ir rakstīts http://chill.lv/forum/topic/10513/war3-main
Nosūtīt vēstuli
Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 519
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 45
nesen jusu csdmā sāku spelēt, ja vaig adminu ar pieredzīti tad es varētu =]
Nosūtīt vēstuli
Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 2166
Piedo bet te nedo acc visiem pec kartas ! Labi admini ir vienmer vajadzigi ! Pieradi sevi un tad runasim !
Nosūtīt vēstuli
правельно пусть докажет, а пока он будет доказывать ево место займёт ктота другой
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 161
pi0neer piesakies tu uz war3 main amatu. Tu tur samērā bieži uzturies un izskaties lādzīgs admins ar smadzenēm.
Nosūtīt vēstuli
можно попробывать
меняж за это нерастреляют 
Nosūtīt vēstuli
Ieraksti: 42
Es arī neatteiktos, jo dzīvojos tur itin bieži. He He.