ielādēju...

Ieteikt draugiem

chill.lv forums > Serveru tīkls > Chill in WILD Public

skullcandy

skullcandy` 

skullcandy`

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 239
16.01.2010 00:49 teica:

Vēlos kļūt par moderatoru, Maharedžovukou.

Sveiki. Mani sauc Rolandinsjodžabako, esmu no Irākas novada, Jordžinijas pussalas. Esmu cilvēks, kurš ir atbildīgs, nekad savas ragaviņas neatstāju nevaidzigā vietā, tās saudzēju un esmu spējīgs tās aizstāvēt ar savu dzīvibu. Bet ne par to ir šis lietišķais admintiesību stāsts. Esmu jaunietis, 13 gadus vecs, kurš vēlas iegūt potencionālu uzmanibu vecāku acīs, man ir 13 brāļi un 10 māsas, tāpēc tas ir ļoti gruti. Vēlējos arī piebilst, ka man ir meitene, viņu sauc Heroindžakoga, viņai ir 7 gadi, mēs mācāmies vienā klasē un mums kopā ir jautri un interesanti, tāpēc mans Ikodžakoto, mans tēvs, izvēlējas tieši viņu. Mūsu precības būs 21. decembrī, 2012 gadā. Esmu kaislīgs 50cent fans, vienmēr esmu mīlējis viņa sviedrus, kas pil gar viņa matiem, kuplajiem matiem. Pats nēsāju uz rokas 'bling - 50cent' zīmogu un pasniedzu to visiem kā vēstījumu par sevi - "Tas es, bling 'cent".

Tiesības vēlos jo esmu tiešām uzņēmīgs jaunietis, mans elks ir 50 cent, ja es to nepaspēju pateikt. Tiesības izmantošu tikai svarigiem mērķiem, kā arī nelielam krāniņu staipīšanas konkursam, jo mēs ar Hadžu un Roladžomakolo saderejām, kurš varēs tālāk to izstaipīt, iegūs balvu, Kalodžokikologo. Vēlos noteikti piebilst, ka ar forumiem rīkoties nemāku, tāpēc arī esmu šim darbam potencionāli vajadzīgs cilvēks, uzņēmīgs un ar ragaviņām.

Ar cieņu, Rolandinsjodžabako un viņa meitene.

TURAT ROKAS REPĀ !

Ierakstu laboja SkullCandy`: 16.01.2010 00:58

grIm* 

grIm*

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 179
16.01.2010 01:34 teica:

Pilnīgā Tirsā :D DER!!! :D Pats gan neizklausies uz 13, toč zini, ka tev nav 16-17 gadi? Jo melošanas gadijumā moder tiesības tiek liegtas uz pus mūžu!!!!

Naiky 

Naiky

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Tehniskais administrators
Ieraksti: 2166
16.01.2010 02:10 teica:

MMM tu tjipa hawoka stila !? es pateiksu ka varetu noraidit!! palugsu uzrakstit normalu sakarigu pieteikumu !!! ar tadu pieteikumu tev varetu iedot p[]k3 statusu un varesi dzenat mazus bernus pa setu !!!

P.S Gribetu dzirdet pamatojumu kapec gan lai tiesi tev butu japiestir moderatora status !!!

Mans spriedums bus tik pat jautrs ka tavs topiks

NORAIDITS ?! Skarbi bet patiesi smiekligs !!!

Ierakstu laboja Naiky: 16.01.2010 02:15

sm1g 

sm1g

Nosūtīt vēstuli

Grupa: Forum Moderator
Ieraksti: 628
16.01.2010 02:21 teica:

hahahahaha... oh wow...

RaioZ 

RaioZ

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 220
16.01.2010 02:21 teica:

skaidrs ir tas, ka ar sadu pieteikumu nedabusi modera statusu lai vai kaa... ta zheel

bet tavs texts mani taa sasmidinaja un tava izdoma ir vienkarsi perfekta :D :D

+ no manis

t0nt0 

t0nt0

Nosūtīt vēstuli

Grupa: BAN Moderator
Ieraksti: 249
16.01.2010 08:12 teica:

SkullCandy netaisi mūsu galvas trakas :D Tu tāpat labi zini, ka es tev dotu REC :D Bet nu ja tiešām gribi, tad varētu sakarīgu uztaisīti pieteikumu, kaut gan šis ir jautrs diezgan :)

kaza4ok 

kaza4ok

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 901
16.01.2010 12:55 teica:

Es tev iedošu anti, resnais :)

busP 

busP

Nosūtīt vēstuli

Grupa: PUB Admin
Ieraksti: 525
16.01.2010 14:05 teica:

no vienas puses var ierēkt, no otras tas bij galīgi debīli.. itkā afigel prikols tagad bija..

aj man poh :D

a kas te tagad visi dos rec un anti ?? :D:D

nav tak normāla topic'a :D:D

kaza4ok 

kaza4ok

Nosūtīt vēstuli

Ieraksti: 901
16.01.2010 14:09 teica:

zabej. TC.

1 lietotājs:
0 viesi